Livet är bra underbart !

Igår kollade jag på the blind side men såg ju inte hela då eftersom jag somnade:/ Vaknade vid nio imorse och gick till bussen runt kvart över kom till jobbet vid tio, jobbade fram till sju. Tog kvart i åtta bussen till söråker, träffade även sötpropparna Mikaela och Amelia på bussen:) När vi kom till söråker så gick jag och Mikaela upp till folkan:) Var typ inte en jävel där förutom dom som jobbade så vid tjugo över åtta gick jag hem och käkade lite nudlar. Sen blev det en liten promenad. Imorgon börjar kl sju och jobbar ända fram till sju på kvällen så det blir ett gris pass:) Men bättre än att sitta och inte göra ett skit. Nu väntar jag på min chips som jag ska mula i mig lite snabbt sen blir det duschen och till sist så ska jag sova:D

Du♥


Kram Sara


Sicken kväll.

Igår var jag och Matilda ute hos Cricke och partade lite:) Hur kul som helst förutom alla bravader:P Matilda stumpan, din vurp var den roligaste på längeXD♥  Vid kvart över två ringde vi skjutsen hem som kom vid halv tre. Släppte av Matilda hemma hos henne sen följde jag vet skjutsen till stan och hämtade några fyllon:) Haha, jag undrar hur Jimmy mår idag:P När jag kom hem så käkade jag nudlar sen gick jag och la mig och somnade typ direkt. Kom inte håg vad klockan var då jag vaknade men jag låg kvar i sängen hela dagen fram tills jag skulle åka hem och käka. Nu ska jag byta kläder sen blir det folkan:)


Kram Sara.


Party ikväll!

Igår var en halv bra kväll med fylla men ikväll drar det igång riktigt:) Jag har inte riktigt förstått att så fort man börja tycka om någon så får man alltid höra av andra vad han gjort eller vad han tycker om eller vilka han varit med det känns faktiskt inte som om jag bryr mig det är ju mig han är med nu och tycker om, och det ska man väl vara glad över eller är det inte så man ska tänka? Jag får nog sätta mig ner och tänka på vad jag egentligen vill, vill jag verkligen vara med han, ibland känns det som om vi är allt för olika..  Men det är mycket man inte föstår. Klyven tjej... Ikväll ska jag iallafall vara med masa folk och dricka massor:P Men först måste man vila ut sig riktigt. Känns som om jag behöver det efter en veckas jobb. Jag känner mig ändå stressad fast jag har hela dagen på mig:/ Tänkte försöka hinna sola en sväng och sätta i lite löshår så håret blir lite tjockare. Funderara starkt på att gå ner och lägga mig i soffan en liten stund och kolla på tv men nej det får bli uppe i sängen så man har nära till datorn:P Men min otur så blir det nog stress innan kvällen rullar in men det får man väl ta då man är en segis:P Men det är ju så himla skönt och sova:)




Kram Sara


12 timmars jobb.

Vaknade imorse vid sex klev upp och klädde på mig, kände verkligen hur trött jag var har bara sovit fyra timmar inatt:/ Men så går det då man har sällskap:P Gick ut till bilen och åkte till jobbet runt halv sju. När jag kom fram så gjorde jag massa mackor till sas och sen till chartern och alla andra flyg. Jobbade fram till sju i  café men som tur var så kom Matilda och Sara och gjorde mig sällskap:) Vid sex kom yttligare en till och gjorde mig sällskap;) Vid sju stängde jag och åkte hem. Nu sitter jag hos Sara med Matilda och har ätit chips och dip:) MUMS! Nu ska jag snart hem och duscha sen ska jag förhoppningsvis se på film och mysa;) Men det lär väl bli att man somnar är så jävla trött nu..



Kram Sara


Bakis=/

Kommer inte riktigt ihåg när jag vaknade idag men huvudvärk hade jag iallafall. Partade lite med Matilda igår:) Mamma, Morbror och Syrran kom och hämtade mig vid ett for hem och käkade lite och nu sitter man här och sneglar lite på tv:n och försöker se lets dance:) Syrran håller på och bakar tårta för det är ju trots allt min födelsedag idag:D Idag tror jag det blir hockey med Martin om min huvudvärk försvinner riktigt. Sen blir det party igen:)


Kram Sara


Härligt att få jobba igen.

Jaa igår va man med fem killar men innan kvällen var över så var dom sex stycken så jag åkte hem runt tre och var hemma vid en fyra så idag vaknade jag runt ett av att det ringde, så jag klev upp och ringde Jenny som hade ringt mig. Hon och Kim ville att jag skulle komma och jobba så jag hoppade i kläderna och åkte iväg till jobbet :) Har jobbar i café ett tag innan jag gick upp i gaten och jobbade med Jenny:) Så himla skönt att få jobba igen, har verkligen saknat det. Nu ska jag hoppa in i duschen, sen blir det till att ringa lite vänner och kolla vad som händer ikväll.

Och alla ni som inte är mina vänner kan ju sluta läsa mig blogg. Är så jävla trött på allt jävla skitsnack. Att det skulle behöva gå så långt att man måste säga upp kontakten med sin bästa vän för att alla ska bli nöjda och jag hoppas verkligen att ni är det nu!!


Ha det bra alla mina vänner :)♥




Kram Sara


En kväll med bara killar !

Vaknade imorse vid sex klev upp och klädde på mig sen åkte jag hem och la mig och sov igen :) Sen vid tio kom syrran och väckte mig och sa att vi skulle till birsta så jag klev upp och klädde på mig sen gick vi ut till bilen som inte startade för att motorvärmaren inte hade gått igång så vi bytte stolpe och gick in igen efter typ en halvtimme gick vi ut och då startade den:) När vi kom till birsta gick vi in på bikbok och köpte en tjock tröja sen käkade vi på mc´donalds innan vi åkte till ica maxi. Handlade lite mat sen åkte vi hem. När jag kom hem så gick jag och syrran en promenad till strand och tillbaka när vi kom hem igen gick jag upp till Robin och lånade Jonny och gick hem och la mig i sängen och gosade lite med han efter typ en timme gick jag upp med han. När jag kom hem så hade syrran och mamma gjort tacos :) MUMS! När jag käkat klart gick jag och solade, måste ju försöka bli lite brun:P När jag kommit hem så duschade jag sen kom Martin så då gick vi till ica och köpte glass och frysta bär:) Gick upp till André och lagade goomat, kött och strips, supergott:) Sen kom Cricke och efter ett tag kom Mikael och Simon så nu sitter man med fem killar och kollar på dom då dom spelar tv-spel. André har typ lite damp för att han blir skjuten hela tiden av Mikael:) Så jag gick och satt mig vid datorn istället. Snart ska vi göra milkshake eller ja hoppas jag iallafall :P Får se hur länge man blir här hoppas ju på att få vara med världens underbaraste sen och mysa lite;)

Nu ska jag gå och kolla vad grabbarna gör:)

Ha de♥




Kram Sara



Idag har sängen varit min bästa vän.

Första gången jag vaknade idag var runt kvart i tolv ringde ett samtal sen somnade jag om igen vaknade igen vid tre då syrran ringde och väckte mig. Då klev jag upp och klädde på mig sen kom syrran och tommy och hämtade mig. Käkade lite då jag kom hem sen gick jag till Matilda en snabbis och pratade med henne innan hon skulle åka hem till skogen. När jag kom hem igen gick jag och la mig och kollade på tv och somnade som vanligt och då var väl klockan runt sex och sov till typ åtta. Fikade lite sen hoppade jag in i duschen. Nu ska jag väl bara skriva klart mitt blogginlägg och kolla facebook sen blir det sängen igen:)

Jag kommer sakna dig min vän.

Gonatt allesammans♥




Kram Sara


030110

Usch vilken kväll det var igår, var lite för överförfriskad. Åkte hem till en kompis runt halv tolv satt och surrade lite sen gick vi och la oss, vaknade vid kvart i sju klev upp och drack lite vatten sen gick jag och la mig igen. Vaknade runt tolv tror jag, skönt att få sova länge. Pratade lite sen åkte jag hem gick och köpte mig en pizza. Nu sitter jag och väntar på att Matilda ska höra av sig så vi kan gå och sola, har inte solat på någon dag nu så jag känner att det behövs. Ikväll ska jag förhoppningsvis kolla på film med världens underbaraste och prata lite och försöka reda ut saker och ting för jag känner att jag inte orkar ha det såhär nå mer.

 Jag älskar dig min vän. 





Kram Sara



Nytt år.

Jag har nog aldrig varit med om någon sån här nyårsafton förut. Började med att jag och syrran åkte till Sandra och började festa där sen fick vi för oss att vi skulle åka till söråker så då gjorde vi det festade där ett tag innan jag fick för mig att åka till Vemdalen efter inte allt för glatt samtal. Vi släppte av syrran och sandra i tallnäs innan resan började till Vemdalen efter att ha åkt någon timme så var jag framme. Träffade massa roligt folk:) Fick även för mig att jag skulle bada så jag hoppade ner i badet med Jespher och nån annan kille sen så har jag lite minnesluckor=/ Jag vill be om ursäkt för det jag sa om en viss person, jag känner mig så jävla dum jag fattar inte att jag kunde säga något sånt. Jag vet att man inte ska skylla på spriten men jag kommer inte ihåg så mycket. Men jag vet att du hörde allt jag sa och det var kanske lika bra. Jag vet att ett förlåt inte alltid hjälper men jag kommer fortsätta säga förlåt enda tills den dagen du tror mig och kan lite på mig kommer. Du är den mest underbaraste personen. Man kan prata med dig om allt och du försöker alltid att få en att må bättre. Förlåt, jag vet att det inte kanske hjälper men jag älskar dig och jag skulle aldrig någonsin göra om en sån här sak. Jag lovar. Jag har världens ångest för det här och det kommer jag förmodligen alltid att ha men det är mitt eget fel så jag får skylla mig själv. Min nyårsafton blev kanske inte som jag hoppats på men det kan inte alltid vara bra heller...


RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!