Härlig morgon :)

Imorse vaknade jag vid halv tio av att Milo gnäller lite så antar att han är hungrig eftersom det var 4 timmar sedan han åt så kliver upp och tar med han och ska byta blöja så han somnar direkt efter att han ätit eftersom jag tänkte göra mat efter jag bytt på han, nåväl när jag väl står och byter så ställer jag mig vi handfatet en snabbis och hör något på toadörren och ser en stråle från han och sen en pöl på golvet, så då var det bara att torka av Milo och sen golvet och dörren och då jag tittar upp på skötbordet igen så ligger han och skrattar, han kan verkligen få mamma på bättre humör :) Och när han väl ska få mat så fortsätter han och pratar och skrattar och vill inte alls äta, ibland gör vi allt för att få mamma att vara vaken :)

Idag så blev det grillning även om vädret var trist men lika gott för det, bjöd även syster på middag :)

På kvällkvisten kom Anna och Macke förbi och surrade lite och kollade på Älskling, du har blivit en tjockis :)  Macke skulle mata Milo men det slutade med att Milo somnade istället :) Tror hade tyckte det var mysigt där :)




Kram Sara


Fredagen!

Idag har jag varit en sväng på Birsta med Hannah för att göra henne sällskap :) Sen blev man bjuden på lunch och senare gofika då vi kom hem, blåbärspaj med glass och påskmust till det, MUMS! Tack snälla Hannah för det :D Skulle ta en powernap som blev lite lång. Rasmus gjorde mat medans jag sov och när maten var klar så försökte han väcka mig utan resultat så han fick äta själv stackarn, lite dåligt samvete då han varit så snäll och göra mat.. Han gjorde även något som jag aldrig trodde han skulle göra...........TRUMVIRVEL........... han bytte blöja på Milo och inte vilken blöja som helst, utan en bajsblöja :D Lite stolt faktiskt då Milo inte är hans barn :) Sen så kom han in och la Milo i sängen brevid mig så han kunde åka och träna och då kände jag att det var dags att kliva upp, så fick bli en liten sen middag vid åtta tiden. Nu får det bli några avsnitt av skilda världar sen ska jag gå in i mitt lilla sovrum där Rasmus och Milo redan sover :)♥





Kram Sara


Tur ni vet så mycket!!

Blir så sjukt irriterad på alla "MOGNA/VUXNA"-tjejer som tror dom vet allt om barn då dom inte har barn själv.. Och det största samtalsämnet är ju "när mammor går på krogen" och "stackars pappan". Bara för att man går ut på krogen så betyder inte det att man väljer bort sitt barn som alla verkar tro. Man behöver få gå ut med sina vänner och ha kul. Man älskar sitt barn lika mycket då som man gör annars och ibland så saknar man dom till och med.

Jag kan säga hur jag känner. Jag har varit ut 2 gånger sen Milo kom, och båda gångern har jag haft barnvakt av personer som träffar han varje dag så han kan känna sig trygg. Första gången så var jag full och hade jätte kul, andra gången var jag nykter och var ut för att kolla på ett band spela och när det var slut åkte jag hem till Milo och fanns där då han vaknade. Jag som är ensamstående och har Milo 24 timmar om dygnet behöver få göra saker med mina vänner även nattetid.

Och nu vet jag att det är många som tycker att det är så fel att gå ut då man har barn, men då tycker jag ni kan komma tillbaka då ni själva har barn och är ensamstående och har erat barn 24 timmar om dygnet. Tycker det börjar bli lite för mycket klagomål på oss unga mammor, för papporna får ju aldrig ta någon skit för att dom går ut på krogen varje helg. Man slutar inte leva för att man får barn och det kommer ni också lära er en vacker dag då det är eran tur. Och visst har man själv valt att skaffa barn och man vet vad allt innebär. Men tänk på att vissa kanske inte hade något val eller att dom kanske redan har gjort en abort innan och har man gjort en abort så vill man inte göra det igen, det kan jag lova er. Tänk på vad ni säger innan ni öppnar käften för ibland kan det ni säger såra någon. Jag förstår inte varför alla mammor ska få ta skiten. Det är lika mycket pappans ansvar och vissa pappor bryr sig inte ens om sina barn för att dom egentligen inte ville ha barn men då börjar ni såklart klandra mammorna igen.. VILL MAN INTE HA BARN SÅ SKYDDAR MAN SIG!! Så ni som nu dampar på alla mammor kanske ska ta och tänka efter. Om man nu som kille inte vill ha barn så kanske man ska tänka på sig själv och använda skydd och inte skälla på tjejen sen att hon är med barn för det är trots allt inte hennes fel om inte hon äter p-piller, eller har något annat preventivmedel eller ska räkna då hon har ägglossning bara för att kille ska få det lite skönare och slippa kondom.. Och vill man som tjej inte bli med barn så ska man också skydda sig bra..


Skulle kunna skriva så mycket mer men känner att det skulle bli ett alldeles fööör långt inlägg.

Ibland är det ganska skönt och ha en blogg så man får ta ut sina aggressioner!



Tack för mig!



Våååår

Hur glad blir man inte av att vakna av en liten pratande bebis och sen se att det är sol ute?!! Ringde syster som var hos mamma och tvingade med henne på en promenad :) Gick en sväng ner på macken och köpte glass :) och förhoppningsvis så kommer dom börja med mjukglass innan sista april, Mums! :D jag hoppas verkligen det håller i sig nu och är finväder så det blir sommar någon gång, man blir så glad då man ser alla blommor börja titta fram och det gröna gräset som börjar komma. Snart så ryker skorna :) gick en sväng på Ica och hämtade ut paket, ett till Milo och ett till mig. Milo's var dock lite roligare med leksaker och några fina böcker :) själv fick jag en bok om vad som hände året 2011... Får en ny varje år.. Fan att killen som sålde dom var snygg annars hade man ju inte köpt böckerna.. Ung och dum tror jag det heter :p Försökte få Milo och somna men var ju inte det lättaste men har nu kommit på ett knep, är tydligen skit tråkigt och kolla på mamma då hon bloggar så nu sover han sött :)

Imorgon(eller ja idag) så är jag barnledig nån timme på dagen så då blir det till att städa hela lägenheten om ork finnes annars så får det bli soffan med några skilda världar avsnitt :)

Godnatt



Love

Den vackraste stunden i livet var den när du kom<3



Sömnproblem

Fattar inte att det ska vara så svårt och sova. Vakna nätter och en massa serie tittande.. Halv tre och jag är inte trött och när jag väl somnar så sover jag inte speciellt länge för då är Milo klarvaken. Men vad gör det?! När man är världens underbaraste unge. Jag hade ställt in mig på hur jobbigt det skulle vara att ha barn och alla vakna nätter. Men Milo är ju världens snällaste och skrika verkar han ju inte ens veta hur man gör :)

Var på Bvc i veckan och Milo är stor för sin ålder så han är en nöjd bebis och ökar i vikt och på längden jätte bra :)

Önskar man kunde stanna tiden en stund, han börjar bli så stor nu mamma's hjärta.


Nej nu blir det några avsnitt av skilda världar och hoppas att tröttheten kommer snart. Birsta runt tio med mamma och morbror :)



Kärlek

Milo Evert Joakim, den finaste killen i världen<3



RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!