Ingen vanlig dag

Vaknade imorse av att Ante's telefon ringde vid tio, låg kvar i sängen en stund. Sen kom Choma å hämtade Ante, så då jag gick upp till mamma och mötte upp syster. Gick å handlade till mamma's överraskningsmiddag, för idag fyller min älskade mamma år :) så nu sitter jag med paltkoma och ska snart hem å hoppa i andra kläder för att sedan åka och hämta upp Zara :D 




Kyssss!


Jag lovar..

"Jag lovar" är något vi många säger men kanske inte alltid håller. Jag vet själv att jag sagt det massvis med gånger men ibland aldrig hållt det jag lovat. Men nu med facit i han så ska jag aldrig lova något om jag absolut inte är säker. Och allt jag lovar från och med nu ska jag hålla. Det gör ont att svika dom som man älskar.


Om och om igen..

Då har jag lyckats igen. Att stöta bort någon jag älskar så otroligt mycket. Om och om igen händer det. Jag står precis vid den punkten man inte vet vad man ska göra eller ta vägen. Då det känns som att man bara vill försvinna.. Jag vet att jag kommer över det, men också att det tar sån fruktansvärt lång tid. Gång på gång önskar jag att jag aldrig gjort som jag gjort, sagt det jag sagt. Alla frågor gör så ont. Alltid samma visa, att försöka vinna tillbaka något som inte längre finns. Att klumpen i halsen alltid finns där och man kan varken prata eller andas utan att det ska göra ont. För att vilken sekund som helst brista ut i gråt. Varför ska det alltid göra så ont..? Jag vet att jag klarar det men just nu, precis nu så känns det som om att det är det värsta som hänt i mitt liv.. Jag vet att det aldrig kommer bli som förut. Så många gånger jag försökt att kämpa. Men den här gången tänker jag ge upp direkt, lägga mig som ett rasat korthus. Jag har varit där förut. Desto fortare jag slutar kämpar desto fortare hoppas jag komma över det. För första gången tänker jag inte vara den som hela tiden försöker höra av mig med bibel långa texter om hur mycket jag älskar dig. Jag ger upp, jag har alltid varit en som försökt kämpa men det är dags att inse att det kanske inte finns nån kärlek längre. För hade det funnits kärlek hade det kanske aldrig blivit såhär. Att försöka tänka att "om han hade älskat dig hade han aldrig gått" och tro att allting blir lättare då..





RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!