Mmmah

Idag vaknade jag vid elva låg och kollade på tv ett tag sen åkte jag in till birsta en sväng. När jag kom hem så bytte jag om och sprang en liten tur till skäggsta och tillbaka :) När jag kom hem så käkade jag och tog det bara lugnt. Sitter och surrar med Matilda nu sen blir det karra och chips. Imorgon ska jag till skolan en sväng så för en gångskull ska jag ställa väckar klockan.

Heeey


Idioter.

Jag är så jävla trött på alla som som måste snacka skit. Om ni inte tycker om mig så sluta läs min blogg då, jag tvingar er inte till att göra det. Det är tur att vissa ip nummer går och spåra så tänk vad ni skriver ni som inte vågar stå för vilka ni är. Så jävla löjligt och bete sig som 14. Väx upp någon gång och stå för det ni säger istället.

Heeey


Besviken.

Idag har jag inte gjort så mycket egentligen, pluggat lite och kollat på tv. Efter maten blev det en springtur/promenad till Skäggsta. Längesen man var ute och sprang nu och det känns är helt slut i kroppen. Ikväll blir det ganska lugnt funderar på att se en bra film och ladda upp med massa frukt :) Ska även försöka ta mig till skolan imorgon.. Nu blir det duschen sen kanske en sväng till ica :)








Vissa saker blir aldrig som man tänkt sig. Jag trodde jag skulle ha en vän för livet. En vän som alltid ställde upp och som alltid fanns när man behövde prata och han lovade mig att alltid vara min vän. Men den vänskapen utvecklades och förvandlades till känslor. Vi började sova med varann varje natt vi gjorde allt som man gör då man är tillsammans fast vi blev aldrig tillsammans och vissa saker ångrar jag så sjukt mycket. Jag kanske skulle ha slutat och gått tillbaka till bara vänskap men hans ord fick mig att tro att det skulle bli något. Att vara med en kille som verkligen bryr sig om en och som man känner sig så trygg med så som jag gjorde med honom är så underbart. Att höra att man är bra på saker och ting och att höra orden: Jag tycker om dig och snart är du min tjej, går inte att beskriva med ord man känner bara att hjärtat börjar slå lite extra fort. Jag trodde på allt han sa och kanske menade han det också eller sa han det bara för att han visste att det var det jag ville höra?! Det kommer jag nog aldrig få reda på. Folk började även snacka en massa skit, hur kunde han vara med henne osv. Det tog ganska hårt på oss båda tror jag. Men jag älskade han fortfarande lika mycket och vi hade det hur underbart som helst ibörjan och även då folk snackade, visst blev det tjafs men vi blev aldrig riktiga ovänner. Han sa att han inte hade varit såhär lycklig på länge då vi hade varit med varandara ett tag och jag blev såklart super glad eftersom jag kände likadant. Men allt eftersom folk började få reda på det så blev det bara sämre och sämre. Det fanns en person till som inte ville att vi skulle vara med varann. Han visste vad hon tyckte men ändå fortsatt han och jag började bara älska han mer och mer. Han kanske fortsatt för att han verkligen ville vara med mig. Nu har det gått så långt att jag både förlorat min bästa vän och den personen jag älskar mest i hela världen, han som jag ville leva mitt liv med.. Så jag tackar alla som inte haft något eget liv och som måste prata om alla andras.


Hur som helst så älskar jag honom fortfarande och kommer alltid och göra det och det kommer ingen någonsin att kunna ta ifrån mig och det kommer alltid att finnas ett litet hopp om att det någon dag ska bli som förut och att det verkligen blir vi.





Söndag.

Igår var Johannes hos mig, vi satt ute på balkongen med lite tända ljus och pratade sen kollade vi på film och vid halv fyra gick han hem så jag la mig och läste fram till sju imorse och somnade då jag läst ut boken och vaknade vid ett så jag har varit lite små seg och trött idag. Var en sväng på ica och handlade godis och popcorn:) Sen har jag bara typ suttit vid datorn och kollat på tv. Syrran lagade mat idag, kött och pommes:) mums! Sen så tog jag med mig godiset och popcornen och gick till Jockis för att se en Wallander film, vet inte vilken av dom det var men den var ganska bra och nu är det bara nå skit på tvn fast en av oss verkar ju tycka att det är bra:p så nu kanske man ska ta och röra sig hemåt, skola imorgon orkar egentligen inte men hoppas på att dagen går fort. Heeey


Andra dagen.

Vaknade imorse och var lite små seg, åkte till birsta en sväng. När jag kom hem så la jag mig och halvsov ett tag sen kom Jockis med pizza:) MUMS! Käkade och surrade typ en timme innan han åkte igen. En så länge har dagen börjat bra :) Jag hoppas på ett lika bra slut. Nu blir det fixa lite sen så kliver jag nog på groggen igen :)


Nu börjar det bli lite ljusare :D


Heeey


Illamåendet tar dö på mig.

Vaknade klockan7 imorse av väckar klockan klev upp och tänkte äta frukost men som vanligt så tog illamåendet över så det blev ett glas o´boy. Klädde på mig och plockade ihop lite. Åkte in till sjukhuset runt åtta då skjutsen kom. Var typ på sjukhuset en timme, den värsta timmen på länge, hatar verkligen kvinnokliniken men tur att personalen är trevlig. Men nu är det inte långt kvar sen så är bra igen. Kom hem och gjorde en macka sen gick jag och la mig och sov vaknade runt 2 somnade om och vaknade runt 3. Fast har legat kvar i sängen typ hela dagen, skönt. Var ner på ica en sväng och köpte hallon så nu har man ätit glass och hallon :) Nu ska jag bara vänta på att min vän ska komma hem så blir det film sen :)




Heey


Fortfarande sjuk och så jävla besviken.

Nu har jag varit sjuk i typ en vecka och det känns som om jag aldrig kommer och bli frisk. Blir till att ringa vårdcentralen imorgon sen måste jag in till timrå till arbetsförmedligen och sen ringa sjukhuset som jag glömde göra i fredags. 


Hur kan en person ändras på bara några dagar? Från att vara världens underbaraste till en person som det känns som om man inte känner längre. Jag kunde prata med dig om allt men nu vet jag inte vart jag har dig längre det känns som om jag bara mer och mer försvinner ur ditt liv. Efter allt roligt vi har gjort, fjällen x 2, filmkvällar, bio, grillning, fester det finns så mycket jag skulle kunna räkna upp men det känns som om det inte har någon betydelse iallafall. Du var den som fick mig att inse vissa saker här i livet. Du fick mig att lämna det gamla och gå vidare, men nu när du inte hjälper mig längre så vet jag inte vilken väg jag ska gå. Jag vet att det som hände nu inte fick hända men vi får skylla oss själva vi visste att vi inte fick göra så men ändå så gjorde vi det. Men det går att lösa, bara jag får din hjälp och ditt stöd så löser det sig.

Jag förstår om du är besviken på mig att det har kommit ut men du har ju alltid varit den jag har prata med om allt och nu när du inte fanns så var jag tvungen att gå till någon annan för att jag kände att jag behövde berätta det för någon och nu vet alla om det tydligen så varför låtsas som ingenting? Det var ju ändå inte meningen att det skulle bli så. Och det är inte du som kommer må dåligt efteråt utan för dig kommer det bli en lättnad eftersom ditt liv inte kommer bli förstört...


Jag längtar så jävla mycket till vecka 28 för då jävlar.



Kram Sara



RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!