4 December

Låg i sängen enda fram till typ tre och kollade på serier, sen var det dags att hämta prinsen på dagis :) kom hem och Milo fick julpynta lite och kolla på Daidalos :) senare på kvällen så åkte vi till Ante's jobb och la om däck åt Rasmus, surrade lite med han och Choma sen åkte jag, ante,Choma och käkade. Skjutsade hem Choma sen åkte vi hem och sov för klockan skulle ringa klockan 07:00..



Ante's mästerverk, kan det där med att rita han ;)

Kraaaaam








3 December

Tog en rejäl sovmorgon imorse. Började med att öppna ännu en lucka i min julkalender :) vid två gick jag upp till sjukgymnasten, laserbehandling idag med plus akupunktur för första gången i mitt liv. Nålar är inte riktigt min grej men funkar det för att få bort smärtan så är det bara att bita ihop. Men mest av allt så vill jag att min whiplash ska försvinna helt.. Kom hem och la mig i sängen med huvudvärk som fortfarande sitter i.. Sen kom Ante och jag kollade då han slog in min julklapp från han :) blev faktiskt ganska fint förutom att han inte är sådär super bra på att krulla snörena :) efter det så har vi bara legat i sängen och kollat på film och nu sover Ante och jag kollar på tv. Börjar bli dags att sova för mig också, för imorgon börjar mammaveckan så min prins kommer äntligen hem :) 






Kraaaam!


2 December

Klev upp 05:45 imorse för att skjutsade mamma och morbror till jobbet, kom hem och fick öppna andra luckan i min julkalender som idag innehöll ansiktsmask :) sov en stund och klev upp vid tio och gjorde mig iordning och sen mötte jag upp Milo och hans pappa hos tandläkaren, mammas prins som är så duktig på att gapa stort :) sen åkte jag till Ante's jobb och plockade upp han för att bjuda han på lunch på pink ladies :) lämnade av han på jobbet och åkte sen hem. Då Ante slutade så kom han och hämtade mig i en Evo 8'a, magisk bil och som gick hur bra som helst :) åkte och plockade upp Choma och åkte sen till lunkan och surrade lite med han och Tim, sen blev det en tvätt av Evo'n ;) Svängde in på Ica maxi på väg hem och handlade lite kvällsfika :) Fick även en Apple tv grej av Ante idag så jag kan se film på tv'n från telefon :) Världens bästa kille, först en julkalender, sen en ny vinterjacka men som jag inte får börja använda förens på julafton då det är en julklapp och sen Apple grejen :) Ante sover och jag ligger och kollar på tv men ska försöka sova snart :) 


Natti! :)




















1 December

Imorse fick jag öppna första luckan i min julkalender som jag fått av Ante och ingen var nog gladare än jag! :) Förmiddagen gick åt till att städa, tvätta och prata i telefon med Carro vilket vi gör flera gånger om dagen typ varje dag. Eftermiddagen spenderades på Birsta för att köpa lite julklappar, inte klar med alla än, känns som om det aldrig tar slut... Men är klar med alla till barnen och till Ante så bara mamma, syster och morbror kvar :) Avslutade julklappshandeln med middag på Max och en sväng till Biltema för att köpa reservdelar till Ante's bil. Kom hem och började slå in alla 11 julklappar som fick följa med hem :) och slog säkert in minst lika många igår.. Nu har jag nyss duschat och lagt mig, klockan ringer 05:40 imorgonbitti.. 







Natti! :D


RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!