Hahaha.

Hade ju helt glömt bort att lördag och söndag har varit as kul :D I lördags då jag var på max så var Joel Öberg den mest sötaste i hela världen. Har aldrig sett någon som grisar så mycket då man äter och dessutom köper en överrsakningspåse för 196 eller nått sånt, innehållet var några dipper, en glass, falafelsnacks, chilicheese, mozarelasticks, hamburgare, strips och en dricka sen var det massa annat också :D Helt otroligt. På vägen hem så sitter jag i mitten med Emil på ena sidan och Ove på den andra, båda luktar barskåp och plus att Joel fram luktade likadant och har jag inte blivit full på ånger förut så blev jag det fan då :P Men det bästa av allt är när Emil berättar att han skickat sms till en kompis och berättat var han var och senare då han kollar telefonen så ser han det smset han skickat men tror ju såklart att det är kompisen som skickat så han svara på sitt egna sms, hahaha :D Kommer inte riktigt ihåg vad det stod men nått liknande med: Hej, jag är på oscar, vart är du? Svar: Tjena, fan vad kul jag är också på oscar :) Stackars den människan som fick dom smsen :P När vi släppt av Joel, Ove Och Emil så följde jag med Robbin och hämtade mer folk kom hem runt fem och började jobba elva, trött tjej på jobbet.

Var på birsta en sväng efter jobbet med Carro och Julia. På kvällen så såg jag på filmen the town sen var jag snäll och hjälpte Robbin och skotta fram bilen :) Han var så otroligt söt i sina rosa täckisar :) Käkade på mc´donalds sen åkte jag hem och la mig och sov :D Bästa helgen på länge :)





Hejsan hoppsan Karlsson.


Inte långt kvar.

Måndag, tisdag, onsdag och sen åker vi :) Håller på och tvättar en massa nu inte lätt då man inte vet vad man ska ta med sig.. Hatar och packa vill ju inte glömma massa saker. Men känner på mig att det kommer bli en sjukt rolig helg :D Nu tillbaka till tvättningen :)




Heeey


Jobb.

Varit små seg hela dagen kan ju bero på att man drack en fisherman shots för mycket :) Skyller på Jockis som tog med sig flaskan ;) Tack iallafall alla för en rolig julafton förutom bravaderna men det är sånt som händer, så tack Jockis, Bysse, Ove, Emil, Joel, Robbin, Johannes, Julia, Pinnen och en massa annat roligt folk :D Nu ska jag försöka sova, jobb imorgon :) Tur jag jobbar kort dag känns som om jag har hundra saker och göra innan man åker till Vemdalen på torsdag :) Nu ska jag ta med mig min Joakim och sen hoppa i sängen :)



Natti natti.


Gaah.

Vaknade imorse vid nio av att jag hade en skit konstig dröm. Drömde att jag körde sönder Jockis skoter och körde in i en skit hög snöhög. När jag väl har vaknat till så känner jag att jag ligger på något hårt med ansiktet, jävla tv-dosa. Jag inser ganska snabbt att jag har massa knapp märken på kinden, ögonlocket och tinningen och inte nog med det så lyckades jag peta mig i ögat också. Jag undrar vad som kommer härnäst. Nu ska jag hoppa i lite kläder sen försöka mig på en promenad men först kolla mailen om mitt jobbschema har kommit :)



Peace
 


RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!