Bio

Igår var jag på bio och såg shutter island:) Ganska bra film, men man måste försöka hänga med annars fattar man inte så mycket vilket jag inte gjorde först men sen fick jag en förklaring och då fattade jag:) Åkte hem efter filmen och duschade sen gick jag och la mig vaknade imorse vid halv nio tror jag kommer inte riktigt ihåg:P Vid kvart över tio kom Mamma,syrran och morbror och hämtade mig. Åkte in på birsta, köpte ett par strumpbyxor på hm och en hårspray på kicks sen käkade vi på mc'donalds:) Åkte upp på bolaget efter det sen åkte vi till heca så jag kunde köpa ett underställ och ett par handskar:) När jag kom hem så gick jag och sola och hämtade ut ett paket på posten med lite nya kläder:) Nu ska jag försöka sy in klänningen som var lite förstor så jag kan ha på mig den ikväll:)






Party ikväll:D






Kram Sara


Happy happy!

Vaknade imorse vid sex av väckar klockan somnade om, vaknade igen vid halv nio. Klev upp klädde på mig och gick hem. Plockade ihop lite saker sen åkte jag och syrran till jobbet. Har ju världens bästa syster som har praktik hos mig och hon hjälper mig med allt:) Vid sju stängde vi café och åkte hem när jag kom hem var jag ner en sväng på affären och handlade lite saker till min morbror som har opererat sig sen gick jag till folkan var där typ till tjugo över nio sen gick jag hem med Carro. Plockade ihop lite grejor sen ut igen. Har nyss beställt en t-shirt och en klänning:) Det blir ju snart sommar så då måste man ju ha lite klänningar, hinner nog beställa några stycken till innan sommaren är här känns det som:) Nu ska jag kolla lite på tv och vänta på sällskap, sen blir det duschen och till sist sooova;)



Joakim♥



Cha Cha:P


Jobbdag.

Vaknade vid tio idag klev upp och tog med mig syrran till jobbet. Gjorde ungefär 250 mackor:P När vi var klar med det så åkte vi till birsta så jag kunde köpa ett nytt vitt linne för det andra har jag ju lyckats få olja på eller nå annat skit. Köpte även en brun långärmad:) När vi kom hem så gick vi och köpte en kebabrulle:) MUMS:) Nu ska jag kamma luggen och byta kläder sen ska jag till folkan:D



Jag älskar dig min vän♥
och idag kommer du hem:) wiie.



Kram Sara


Birsta

Blev ju att man började dricka igår efter jobbet sen kom Kim och Fredrik, satt och drack ett tag sen åkte vi in till stan med Fredrik. Var på nån fest på bergsgatan började bli lite för full så jag gick på max och käkade sen kom Adde, Joel och Robbin och hämtade mig. Åkte en sväng upp till bängling och bytte bil sen åkte vi hem till Adde var där ett tag innan jag gick hem och sov. Vaknade vid halv tio idag klev upp, klädde på mig sen åkte jag till birsta med mamma, morbror och syrran. Köpte tre par skor och lite smink:) Så nu har jag lite sommarskor till sommarn:) Nu ska jag kolla facebook lite sen vänta på att tvättstugan blir ledig.


Scorett 599:-


Skopunkten 399:-


Skopunkten 349:-




Jag saknar dig min vän♥




Kram Sara



RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!