36 Dagar.

Nu är det bara 36 dagar kvar :) Stugan är betald och alla eller jaa nästan alla vänner ska med :) Längtar som en tok :) En härlig helg med mina vänner och god mat och champagne :) Känner på mig att det kommer bli den bästa nyårsaftonen ever :D Blev ju såklart glad då jag hörde att ett till gäng ska upp synd bara att dom girlsen bor typ på andra sidan hotellet :P Johanna och Julia ni får fan plumsa snö, för vi ska skåla klockan tolv!! :)




Saraalund.



Drömmar & Spöken.

Jag har börjat drömma jätte konstiga drömmar, jag umgås med folk som jag inte umgås med i verkligheten men som jag träffat några gånger hos andra, på fest och lite överallt. Ibland drömmer jag om att dom blir mördad eller att vi bara festar tillsammans, hur konstigt som helst :O Men det försvinner väl snart, hoppas jag. Känns konstigt att drömma om sina vänners vänner..

Spöken kan verkligen skrämma skiter ur en anser jag, fast det finns ju vissa som säger att det inte är spöken utan värmeluftsmockafjong. Var hos en kompis för nån dag sen och hälsade på och då jag stod i hallen så låter det som om nån springer ner för trappen mot mig så jag hoppar rätt upp i luften och skriker och springer in i vardagsrummet och sätter mig på golvet och börjar grina och skaka, det var riktigt hemskt. Tänk att du vet att det bara är du och din kompis i huset och din vän sitter i soffan och ni pratar med varandra, sen så hör du nån som springer ner för trappan bakom dig. Jag tror aldrig jag har blivit så rädd någon gång. Det kändes som om hjärtat skulle hoppa ut vilken sekund som helst. Jag är nästan säker på att det var ett spöke och inte luftmockafjongen.






Saraalund.


Vänner.

Det känns som om vissa har missuppfattat det här med riktiga vänner. Men jag kan ha fel. Riktiga vänner säger inte att man är deras bästa vän och sen går bakom ryggen på en och snackar skit. Riktiga vänner finns alltid då man behöver prata med någon. Riktiga vänner bryr sig inte om vem man blir kär i. Riktiga vänner bryr sig inte om hur man ser ut.

Ändå finns det vänner som snackar skit bakom varandras ryggar och bryr sig om hur man ser ut.

En riktig vän för mig är den som inte snackar skit bakom min rygg utan säger det till mig istället och säger vad jag gör för fel så jag har chansen att ändra mig och bli en bättre människa och omtyckt av mina vänner. En riktig vän för mig är den som ställer upp för mig och finns där då jag mår dåligt eller är ledsen.

En riktig vän för mig är den som stöttar mig att vara med den jag tycker om och inte bryr sig om att man kanske inte tycker om den personen själv men att man vill att ens vän ska vara glad och lycklig.

Det finns så mycket jag skulle kunna skriva men det känns bara onödigt eftersom jag hoppas och tror att alla vet hur en riktig vän ska vara.







Peace



Saraalund.



Så grymt kul.

Roligaste kvällen på länge :) Började med att Sara och Mikaela kom hit sen gick vi till folkan och tränade dans med småbarnen :) Sen åkte jag, Conny, Mikaela, Matilda, Simon, Ida, Sara och Christer till Bsk :) Där vi täffade Persson, Pj och massa annat roligt folk :) Började vika presseningen så som vi skulle ha den sen så satt vi fast lite snören och rep i den, kan säga att det kankse är hur kul som helst och åka pressening efter bil :) Har ruskigt ont i rumpan nu, inte världens bästa dämpning i pressening :) Men men kul hade vi :) När jag kom hem så blev det lite fika :) Nu ligger jag i sängen och har precis prata med en inte allt för nykter vän :) Nu blir det leta fram min Joakim sen slå igen dom två bruna för att försöka sova om en prinsessa :)

Hoppas på att helgen går fort nu :) Saknar ju min bästigaste vän :P


Natti..



Snö

Äntligen har det kommit snö :D Kanske blir en vit julafton ändå :) Nu är det inte långt kvar, nästan så man längtar. Man blir som barn på nytt då man kollar ut och ser att det spösnöar :D Jag tycker det borde vara snö året om :)


Igår var jag förresten och lämnade in personligt brev och cv på birsta :) Håller tummarna och hoppas på jobb så man kan ta det där jävla plastkortet nångång som alla tjatar om..




Heey



RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!