Två idioter och en midsommar...

Vet inte ens vart jag ska börja men midsommar helgen har väl inte varit den bästa så att säga...
Milo skulle sova hos farmor och farfar och hans pappa skulle hämta han på dagen, träffade han en snabbis och då sa han att han skulle ringa sen.. Han hämtade varken Milo eller ringde.. Utan Milo's farmor kom strax efter sex och jag skulle ha hunnit städa, färga håret, duschat och fixa maten och sen gå till en kompis och käka smörgåstårta. Håret och duschen var det jag han med.. På kvällen åkte vi ut till Cricke och drack lite sen så åkte vi till Mikaela och körde en efterfest där.

Lördag så gick jag upp till Mikaela och drack ett glas vin innan jag fick ett sms av Rasmus så fixade skjuts och åkte ut till Idyllen där Rasmus bil stod med en helt trasig framruta. Då är det en kille som kommit och gått på vänster sida och sen bara sprungit över vägen och hoppat in i Rasmus bil.. Som tur var så gick det bra med Rasmus och dom andra som satt i bilen och för killen men tydligen så försökte han ta sitt liv.... Hur fan tänker man, han tänkte alltså lägga det på Rasmus och låta Rasmus leva med det på sitt samvete resten av livet. En 19 årig kille som livet just börjat för.. Och det var väl bara tur att Milo sov hos farmor och farmor annars hade nog han och jag också varit med i bilen...

På söndagen så kom Milo hem igen :) Massa mys sen så kollade jag och Rasmus på The stig helmer story.
Hoppas alla ni andra hade en kanon midsommar :)

Kram Sara


Ett tag sen.

Har varit riktigt dålig på och blogga nu den senaste tiden. Men har haft lite mycket och göra eller nej snarare sagt ingenting alls har mest bara legat på soffa och kollar en massa serier. Men nu ska det bli ändring på det :)


Ska försöka ta och göra ett riktigt inlägg imorgon för nu har jag inte tid med det :)



Kram Sara


RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!