VAB!

Ska egentligen jobba idag men Milo har åkt på ögoninflammation och feber.. Är så less på allt som har med att vara sjuk att göra så jag bara vill kräkas.. Visst det är jätte mysigt att få vara hemma med min lilla prins. Men nu vill jag att han ska bli frisk. I fredags så fick han vara hemma med pappa för att han haft feber på natten och sedan dess har det bara eskalerat, högre feber, ögoninflammation, låter som han ska hosta ut lungorna och sen kräkas på det och sist men inte minst så är han hes av allt hostande... Det gör så ont att se sitt barn vara så sjukt och inte kunna göra något förutom att vila och ge alvedon, vilket jag egentligen hatar men när feber'n börjar stiga upp mot 40 grader så finns det inget annat att göra.. Vab hit och vab dit.. Snart så kommer mitt schema endast bestå av dagar där det står vab.. Jag blir tokig av att vara hemma och jag älskar verkligen mitt jobb som fisken i vattnet! Gaaah!! Bli frisk nu min prins så mamma får jobba.

Hoppas alla ni andra får en bra dag på jobbet :)





Fredag!

Idag har jag inte gjort så mycket, mest legat i sängen och kollat på paradise hotel och big brother. Sen så har jag hämtat min prins på dagis för idag börjar mammaveckan :) Gud vad man saknar sitt barn då dom inte är hemma, visst kan det vara skönt att kunna hitta på saker med kompisar på kvällarna men inget slår den vecka då Milo är hos mig, lägga sig och sova åtta på kvällen och kliva upp sju på morgonen å vara jätte pigg! :) Så nu sitter vi hos mamma/mormor och kollar på tv efter att ha ätit middag :) snart dags att gå hem och leka en stund innan det är dags att sova :)


Tjarååå


Svar på frågor!

Eftersom ingen vågar stå för vilka dom är och skriver omogna frågor eller är helt klart nyfiken för att kunna snacka massa skit så har jag valt att bara svara på en fråga, även den personen anonym men inte omogen. 

Vad som gör en kille intressen?

Han ska vara snäll och rolig, inte vara för på för då backar jag. Det första jag lägger märke till hos killar är deras leende. Och jag blir oftast själv glad då dom ler så det är en positiv sak! Tatueringar är också något som jag är lite svag för ;)

Så nu vet ni det :)

Heeeey


.





RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!