Så sjukt trött..

En trött tjej idag, var vaken typ hela natten som vanligt och sover bort typ halva dagarna. Dags och vända på dygnet nu då jag jobbar på fredag. På lördag ska jag jobba på bröllop inne i stan med Madde, ska bli grymt kul :)

I helgen som var så hände inte så super mycket, på fredag var jag bara hemma och tog det lugnt och på lördag körde jag upp till kramfors en sväng och hem igen, på kvällen var jag i stan på fest och badade bubbelbad med Viktor och nån till killle, madde och sofia :) Var lite halv trångt men det löste vi ganska bra :)  På natten gick vi till donken och satt med Viktor, Carde, Filip och Knutte sen så kom Tobbe och gänget och plockade upp mig, sen åkte vi hem :) Söndagen var ganska lugn, låg typ bara hemma sen övningskörde jag in till stan.

Orkar inte blogga längre...




cheese!!


Glad idag :)

Kom hem imorse efter att ha varit på vårdcentralen en sväng med Madde :) Och blev super glad då jag såg att det kommit brev från länsförsäkringar, så nu blir det till att fixa sig sen åker jag till Timrå en sväng med syster och sen till stan och hämta ut en ny iphone eftersom nån fattig jävel stal min förra.. Så nu slipper jag använda den andra sketna telefonenen :P Glad tjej!! Nu väntar jag bara på att en sak till ska komma så är allting perfekt :D




Heeeeey!!


Hahaha :)

Jag funderara starkt på att inte dricka en droppe alkohol mer, man blir bara full och odräglig och särskilt jag som blir som en duracell kanin ;P Hittade en kort som gulliga Julia Söderberg har knäppt på mig förrra sommarn, kan ju säga att jag inte verkar ha den bästa hålvanan att missa ett sånt stort hål vore ju omöjligt :D Men såklart så lyckades jag :P




Hahaha :D



Fullt upp!!

Har inte orkat eller haft tid till att blogga. Har jobbat en hel del vilket är ganska bra :) Och imorgon blir det jobb igen, 9 -18:30 långdag men skönt ändå :)

Nästa vecka ska jag ta och försöka klippa mig, känner att jag behöver göra något nytt :) Och inte bara ha det uppsatt hela tiden :)





Heeeey


RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!