Fy fan vilken vecka!

Ja i lördags var man på fest och fick den nya mobilen sönder kastad kostade ju bara 3000 kr men som tur är så ska han som kasta sönder den köpe en ny så jag klagar inte.
Söndag tog jag det lugnt var på stallet och kolla på massa hundar som tävlade i lydnad och nå mer, såg en hund som var så himla söt. Funderara på att köpa en sån om jag nån gång funderar på att köpa hund. Sen var jag och sussi hos Linda och Joel ett tag sen gick vi hem till mig och sov. 
Måndag åkte man tåg till ånge och träffade lite folk med sussi. Träffade en tjej som hette Alice och som var jätte snäll och trevlig.
Tisdag var jag på ikea med sussi åkte sen hem och duscha sen gick jag till skäggsta där Robin hämtade upp mig. Åkte hem till han och kolla på dennis och kim då dom spela tv spel´, Emilia och salt var också där.
Onsdag klev man upp vid tio åkte med Robin till mammas jobb vid tolv och hämta pengar sen tog jag bussen in till satn bytte till njurunda bussen och åkte till Zandra var hor henne ett tag och träffade hennes kille och hans kompis som hade en jätte fin amstaff tik som jag satt och gosade med. Sen åkte vi till clifford och tattuerade oss Zandra först sen jag, var lite nervös men det gick bra, Så nu har jag en tattuering i nacken.
Torsdag. Klev upp åkte till skolan med Linda slutade kvart i fyra så då åkte jag hem fixade till mig lite och  sen åkte jag på hockey med Hannah, gick runt med Martin och Rasmus ett tag. Tog sen bussen hem, gick över till Robert och pratade lite sen åkte jag, Robert, Basse och Gun in på max och käkade, mums.

Det var min vecka.


Lycklig.

Jag Älskar min Robin!



Hur ska man göra.

Varför är allting så svårt?! Saknar tiden då man var lite då man inte visste vad kärlek var. Jag älskar han fortfarande men han har beter sig som ett svin ibland och nu vill han försöka med mig igen. Är det bara för att jag har börjat prata med en ny eller vi han vekligen försöka?! Jag vill vara med han med ändå inte eftersom jag har börjat tycka om den andra. Hur ska jag göra?! Varför vet jag inte vad jag vill?! Är det nå fel på mig eller är det normalt och känna såhär?!


Fattar inte...

När jag älskar dig som mest och vill ha dig så vill inte du ha mig men när jag har gett upp hoppet och börjat gå vidare så kommer du igen, hur ska jag vet att du inte göra samma sak den här gången?!


Ledig.

Ja idag var man ledig från skolan, skönt och få sova lite längre. Vaknade tjugo tio, klev upp och ringde Linda som hade ringt vid halv tio. Fikade och gick upp till henne.  Nu sitter vi vid varsin dator och datanördar oss lite.


image10



Sen åkte vi till stan och träffa nån Jon som Linda kände. Efter det drog vi till Birsta för Linda skulla köpa solglasögon och rouge. Träffade Josse så vi gick med henne ett tag sen ringde Emelie så då gick vi till mc´donalds och träffa henne och niklas också åt dom. Nu har man nyss gett Joel sin present var bara en månadsen han fyllde men bättre sent än aldrig. hehe. Nu sitter jag hos Joel och Linda igen och datanörda mig.



image11


Tack Linda

Var hos Linda och Joel igår efter jag varit hos Robert och Sussi. Linda fixade min blogg så sen vart jätte fin. SÅ Tusen Tack Linda!♥



Trött.

image5Imorse kom Robin kl fem, la oss i sängen och sov till halv nio då hans mamma ringde och behövde bilen. Efter Robin åkt så gick jag och la mig igen. Vaknade vid tre då sussi ringde och fråga om jag ville komma. Så nu sitter man hos Robert och Sussi har nyss hjälpt till och diska dom nya tallrikarna och dom nya glasen hon köpt, jätte fina måste köpa sånna jag också då jag flyttar.  



YIIPPII

Igår var det min bästa dag på länge. Först fick man sluta tidigare från skolan sen fick man en ny mobil så jävla skönt och slippa den andra. Sen var man på hockey  timrå förlora men men vad gör det?! Crippe spela ju i färjestad så jag hade blivit glad vilket som. Men men nu ska jag äta lite frukost och åka in till stan en sväng.



RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!