..................

...........IDIOT!!!!


Helgen.

Ja fredags var jag ju i delsbo, Robins tattuering vart riktigt fin:) Emilias också:) I lördags så var jag på fest hos Markus Ålund med Smör, Dennis, Emilia, Kim och Macke, hade riktigt kul förutom att Emilia vart jätte full och sov halva kvällen men annars var det bra, kom hem vid tre gick upp på Robins rum där Salt låg och sov försökte flytta han men gick inte så bra så Kim fick hjälpa mig. Sen bädade jag sängen satt mig vid datorn och kollade runt lite sen gick jag och la mig pratade med Robin i telefon ett tag sen la mig och försökte sova men hann inte riktigt somna innan Robin kom hem. Låg och pratade lite sen så sov vi:) Söndag klev jag upp fikade lite fixade till mig någolunda sen kom Joel och Glenn, så Robin skjusade mig till Linda:) Linda var lite bakis så hon låg mest i sängen, stackarn:P Åkte och käkade på cosmos med Robin, Joel, Linda och Glenn sen åkte vi jag och Robin hem kollade på tv och myste lite. Måndag så skjusade Robin hem sig så jag kunde fixa till mig lite sen åkte jag till Skolan, åkte sen hem till Linda och var med henne lagade lite mat och käkade sen jobbade jag på folkan till nio gick hem fikade sen la jag mig och sov, vaknade imorse av väckar klockan kvart över sju, måste ha varit väldigt trött igår då jag ställde klockan, ställde den på 07:15 och bussen gick 07:21 vet inte vad jag höll på med men men nu är jag hemma och sitter vid datorn och ska snart hoppa in i duschen sen ska jag nog till folkan:) Längtar tills ikväll då Robin kommer hem, får se om jag hinner träffa han men hoppas det:) Nu ska jag duscha och fika lite, hej hopp.



Delsbo

Imorse vaknade jag vid kvart i nio låg och drog mig ett tag sen gick jag ner och kramades lite med Eddie och Tilda. Gick upp klädde på mig pratade lite med Robin och tog med mig sminkboxen ner, sminkade mig fixa håret och fikade lite, Sen åkte jag, Robin, Dennis och Emilia ner till Delsbo för Robin och Dennis skulle tattuera sig:) Robin byggde på sin gamla men vart inte klar och Dennis gjorde en skit snygg på överarmen med döskallar:) Imorgon åker vi ner igen för Robin ska göra klar sin och Emilia ska göra nått litet ska bli kul och se hur hon ser ut då han kör ner nålen i henne:P Robins kommer nog bli skit snygg då den är klar ser ju bra ut än så länge men han som tatuerar är skit duktig så Robin kommer nog bli skit bra:) och Emilias kommer också bli bra tror jag:) Nej nu ska man sova lite så man orkar upp i morgon:) Godnatt allesammans:)



Andra lov dagen.

Imorse vaknade jag vid halv nio klev upp och åt frukost med Emilia, Dennis skulle till körskolan och Robin jobbade så det var bara hon och jag hemma, sen sminkade vi oss och gick in till söråker. Tog bussen in till stan. Köpte en tubklänning och ett linne på wear it &company:) Sen åt vi på mc´donalds sen åkte vi hem till mig hämtade lite grejor sen kom Ann-lie och Dennis och hämtade oss på pizzan åkte hem till dom och käkade lite våfflor  mums:) Robin gick och la sig och sov och Dennis sov också så jag och Emilia gick en sväng med hundarna. Nu ska jag kolla lite på tv sen blir det sängen, God natt:)


Lov

Nu har man lov så jävla skönt och slippa kliva upp på morgon. Igår var jag hos Roberts mamma och hälsade på hans syster och hennes son som hade kommit hem och hälsat på från norge. Sen gick jag till Linda var där ett tag sen åkte jag ut till Robin. Sov här inatt, klev upp vid ett och bäddade sängen och plockade undan lite, Gick ner och fikade med Emilia och Dennis och väntade på att Robin skulle komma hem från jobbet, Har itne planerat nått i veckan förutom på torsdag då kanskse jag ska följa med Robin då han sak tattuera sig ska bli roligt och se hur han ser ut. Själv satt jag och blunda och försökte slappna av, blev riktigt nöjd med min funderar på att göra en till efter somarn. Nu ska jag gå ner och se vad Robin gör för nått.


Robin

När jag grät så torkade jag tårarna.
När jag ramlade så klev jag upp igen.
När jag blev sviken så gick jag vidare.
När mitt liv rasade samman så byggde jag upp det igen.
Men om jag skulle förlora dig så skulle tårarna få rinna.
Då kliver jag inte upp igen.
Då går jag inte vidare då låter jag mitt liv förbli rasat.
Jag Älskar Dig Robin♥
 



Fredag.

Igår åkte jag till stan vid elva mötte upp några kompisar och satt mig i en rullstol och åkte runt i den på stan lite pinsamt då man åkte förbi folk man kände och alla frågade vad man gjort. Jag hade ju inte satt mig friviligt utan det var ett projektarbete och då var alla i klassen tvungen och göra det. Lite små kul ämdå man slapp iallafall gå. Sen åkte jag, Zandra, Linda och Anna till skolan lämnade rullstolarna och åkte tillbaka till stan. Gick runt med Zandra ett tag tills hennes buss kom också köpte jag en röd klänning sen kom Linda och hämtade mig, åkte till timrå mötte upp Joel och lämnade Diesel hos veterinären. Sen åkte vi hem till Robin satt där ett tag och prata sen åkte jag och Linda och hämtade Diesel, tyckte jätte synd om honom han var alldeles groggy. Beställde pizza och gick hem till Linda och käka, Diesel försökte gå men benen gick i kors såg rätt roligt ut då han ramla, men jag tyckte ändå synd om han stackars lite. Sen kollade jag och LInda på film sen gick jag hem och duscha och fixade lite saker, gick upp till Linda igen och drack lite grann och vänta på att Joel och Robin skulle komma. Efter ett tag så kom dom och då satt vi och prata och kollade på massa fula videos på youtube. Sen skjusade Linda och Joel hem mig och Robin till han. Fikade lite sen gick vi och la oss.


RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!