Svar på frågor.

Här kommer alla frågor och dess svar! :)


Från Hemlig.
Fråga: 1: tog det långt tid för dig att bli gravid? 2: vad var dina första graviditets tecken ? 3: var den planerad ?

Svar: Vet inte riktigt hur jag ska svara på fråga 1 eftersom ingen av mina graviditeter varit planerade. 2, jag vart jätte trött (mer en vanligt) ,vart jätte öm i brösten, kissade flera gånger på 1 timme och mådde super illa. 3, nej han var inte planerad men eftersom jag redan gjort abort 2 gånger så ville jag inte göra en till och idag är jag så himla glad över att jag valde att ha kvar han :)

Från Bea.
Fråga. Ska vi ta en fika nån dag?

Svar: Men självklart så kan vi göra det Bea :)






Frågestund.

Nu har ni chansen att fråga precis vad ni vill och jag ska försöka svara på alla frågor så gott jag kan :)


Kram Sara


Äckliga Hora och omogen!

Satt och läste lite kommentarer och hittade då detta.
Emeliie tack för att du uppskattar mitt inlägg :)
Sen har vi ju då "Mona" här också som tyckte mindre om det ;) Lite kul för att jag känner ingen som heter Mona så förstår inte riktigt hur hon kan säga att jag är en hora. Men hora verkar vara ett ord som ofta kommer upp för att personen ifråga inte har speciellt stort ordförråd och inte riktigt vet vad hora betyder. Och eftersom jag vet att jag varken är äcklig eller en hora så tar jag inte åt mig :D Och hur kan man kalla någon annan omogen då man själv inte vågar stå för vem man är utan måste skriva en fejk bloggadress? :P Blir så glad då mitt liv verkar vara mer intressant än sitt egna, sniff sniff, luktar det inte lite avundsjuka? ;p
Eftersom jag och min son's pappa inte bor ihop så brukar min son sova hos farmor och farfar och träffa sin pappa så eftersom det är närmare till dom från mig och dom vill träffa han så ofta dom kan :) Så när Milo är med sin pappa och jag är barnledig så bestämmer jag ju själv vad jag vill göra den dagen så om jag vill gå ut med mina vänner så gör jag det och det är ingenting som Milo tar skada av eftersom han har det bra med sin pappa just då och som dessutom är världens bästa pappa :D
Så frågan till dig Mona, vad är då Milo's pappa som också går på krogen dom helgerna Milo är hos mig?
Förövrigt så har jag städat och tvättat idag och ligger nu på soffan och dricker pepsi och käkar taco chips :) Tänkte försöka se nått avsnitt av Andra Avenyn innan jag kryper ner i sängen bredvid min underbara son!♥
En bamse kram till Mona som just fick mig att inse att jag har det så mycket bättre än vissa ;)
Kram Sara!


Tack!!

I detta inlägg har jag tänkt och tacka alla som stöttat mig och hela tiden funnits vid min sida både under min graviditet och nu efteråt och dom som fått mig att kämpa och bli den jag är idag.
Att veta att man ska ska bli ensamstående mamma är inte något jag tänkte på dom första veckorna jag bar på Milo. Men allt eftersom veckorna gick så kom en liten oro om att jag skulle ta hand om ett barn helt själv 24 timmar om dygnet och att hans pappa inte ville vara med. Jag är jätte barnkär och har alltid varit och kommer nog alltid vara. Har ställt upp att vara barnvakt då någon har frågat mig och jag har gjort det med ett leénde på läpparna. Men att jag skulle få en alldeles egen bäbis var kanske något jag alltid drömt om hela tiden men att det kanske skulle ta ett väldigt bra tag innan jag skulle få en egen liten familj. Och sen så står jag där med ett litet liv i magen, den känslan som man får då man ser att testet är positivt går inte att beskriva. Man blir både rädd och glad på samma gång. Jag var rädd för vad alla skulle tycka och vad dom skulle säga om mig. Visst blev det en massa snack och det var ju världens största samtalsämne hos vissa. Men jag försökte att inte bry mig om vad folk sa. Jag fortsatte att kämpa på och klättrade hela tiden uppåt. När det inte var så många veckor kvar hade jag fått så pass mycket stöd från min familj, alla mina vänner och alla goa tanter och gubbar att oron hade försvunnit helt över att jag skulle ta hand om min lilla son själv. Jag visste att alla skulle ställa upp för mig och finnas där om jag behövde något.
Jag är så otroligt glad och lycklig över att få ha er som mina familjemedlemmar och vänner!
Min familj! Alla mina underbara vänner! Folkan gänget! Och såklart Milo´ närmaste!

Och alla ni som snackat en massa skit och tycker illa om mig ska jag väl också kanske tacka, utan er hade jag kanske inte visat att jag behövt det stödet jag fått från alla underbara människor! Tack för att ni fick mig att kämpa till den person jag är idag.



Fredags mys!

Vaknade vid halv tio idag av att Milo låg och gjorde en massa ljud så klev upp och klädde på mig och fixade sedan Milo :) Vid tio ringde Milo's farmor så strax efter tio så kom hon och hämtade han så jag kröp ner under täckt igen och sov några timmar till sen klev jag upp och städade köket så det blev kliniskt där :D Vid fem så kom Milo tillbaka och hade fått en liten prasselbok av sin kusin som han har legat och lekt med och höll i jätte hårt :)Så himla söt :) Sen kom Mikaela hit så vi gick och köpte massa gotta till filmen vi såg. Var över till en granne med Julia och köpte en Nalle puh tavla till Neo som blir ett år idag då klockan är efter tolv :) Så grattis till dig Neo :D Gud tiden går så fort!
Igår (torsdag) så låg jag och Milo i sängen nästan hela dagen eller jag till runt tre då Jockis kom en sväng för att träffa Milo innan han åkte till Norge. Sen så tog vi det bara lungt hela kvällen och kollade på tv.
Kram Sara!


Birsta, båtolycka, gf!

Förstår inte vad det är för fel! Säger jämt att jag ska bli bättre bli att blogga men händer det något?... Nej! Får skylla på att jag är för lat helt enkelt.
Vet som vanligt inte vart jag ska börja, men har varit i birsta och handlat, varit in till stan tis och ons :) I tisdag så fick Milo åka och vara sin pappa, farmor och farfar medans jag åkte in till stan med Mikaela, drack lite vin hos hennes moster sen gick vi ner på stan och hade hur roligt som helst. Onsdag så ville farmor att Milo skulle sova kvar en natt till så självklart så fick han det. Åkte in till stan med syster, Malin och Saga runt sju och för att gör en lång historia kort, donken,karusell, rix fm festival, öltält, max, också då en liten båtolycka i ån. Tyckte så synd om föraren av båten som alla vart förbannad på, en olycka händer så lätt och jag hoppas att det gick bra med alla som satt i båten och dom i andra båtarna. Åkte hem runt två och gick och la mig nästan direkt. Ångrar inte att jag var nykter igår för har orkat med en massa idag istället för att ha legat på soffan och må pyton som jag förmodligen hade gjort om jag hade druckit igår.

Älskar att jag har storlek 33 i springskorna så fanns inte många skor med snörning men vafan gör det, behöver aldrig stanna för att knyta skorna :)

Får se när dessa kommer upp på väggarna då, tur man har underbara Marcus som ska få hjälpa mig med det ;)

Hade tänkt och försöka hinna måla ikväll också eller ja det får väl bli min nattsyssla och även spegelramen ska målas om till svart så den passar in lite bättre :)

En början iallafall men långt kvar tills det är helt färdigt.

Fick en en trött kille så det fick bli en powernap för oss båda! Så sjukt att man kan sakna någon så fruktansvärt mycket då dom är bort, mamma's prins♥

 

Kram Sara!



RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!