Helgen.

I fredags var jag ut med Zandra i klassen. Först var vi i njurunda på för fest träffade även lite nytt folk sen fick vi gå skit långt till bussen tur man hade druckit så man inte frös så mycket. När vi kom in till stan gick jag,Zandra och Jenny till bk eftersom killarna skulle gå på nån annan krog före som det var 23 på. Men dom struntade i det när inte vi tjejer kom in så alla drog till bk. Köpte oss en drink och satt oss och vila lite sen blev det dans golvet fyfan vad jag och Zandra dansa. Efter en lång dans satt vi oss vid bordet med dom andra. Jag började må lite dåligt så Robin och André fick komma och hämta mig, Släppte först av André i tallnäs sen åkte jag och Robin hem till mig efter ett tag åkte han hem och sov. Och jag somnade nog direkt efter han åkte. Lördag ja då vaknade man vi fyra ringde runt till lite kompisar hittade en fest i ljusta. Åkte dit drack lite grannsen drog jag med mig Sandra till söråker och badade tunna och drack ännu mer, Åkte sen till max med Robert och Sussi och käka och plockade upp Byström och macke där. Macke var skit full satt och skrek och härja. Sen klev macke ur bilen och skulle pissa och då drog han ner allt efter som han var väl för full för att göra på något annat sätt. Då la byström en halv hamburgare i mackes kallingar, macke märkte inte ett skit så han drog på sig kallingarna och så kände han att det var nått som inte skulle vara där hamburgaren tog han upp kasta på backen drog upp byxorna och satt sig i bilen som om ingeting hade hänt. Fy fan va vi andra skratta. Efter det åkte jag hem till Robin och sov: Robin kom och väckte mig kvart i elva typ. Bara och kliva upp eftersom han skulle åkta till gävle och köpa delar till bilen kom hem vid elva gick direkt i till soffan och la mig och sov till fem typ. Fy fan vilken helg. Idag ska jag bara ta det lungt och ligga på soffan och lata mig. Får se om Robin kanske kommer och glor på en film så kvällen blir lyckade.


Fyfan

Sov inget inatt, var hos macke och kolla på roliga videos. Gick hem vid vid halv sex imorse packa ner tränings kläder och fika efter det gick jag ner till macke igen och väckte han och joel sen åkte vi och träna. Hade träning som första lektion idag då så jävla skönt och slippa matten. Jag och Zandra sprang som idioter på rullbanden. Fy fan vad kul det var och vara på gym med hela klassen. Ikväll blir det krogen med Zandra vi ska ha så jävla kul! Kanske ska träffa Robin en snabbis idag innan jag åker till Zandra. Men men nu ska man till hedbergska och kolla på nån vårshow.        Saraalund ©



24 januari.

Har inte sovit nått inatt. Var hos macke och kolla på andra avenyn så jävla bra. Åkte med Linda till skolan imorse, så jävla skönt och inte behöva ta bussen och byta inne i stan. Nu sitter man på skolan och har vård och omsorgs arbete lite små tråkigt. Tur att man har klasskamrater som är lite mer intresserade. Även att Annelie i min klass hittade en mobil idag. Vi kollade igenom telefon boken och ringde mamma men inget svar så vi ringde till pappa, han svara och sa vad hon hette sen ringe vi till nån kille som hon fått sms av , det var hon som ägde mobil som svara, hon kom upp till skåpen också gick och bara fram tog mobilen ur min han och sa: sådär sen gick hon. Vilka jävla pajasar det finns ofta man bara tar mobilen och går. Inte ens ett tack för att vi lämna tillbaka den och verkligen försökte få tag på den som ägde mobilen. Träning imorgon  8:25 på friskis och svettis.



22 januari.

Kom hem igår efter skolan kl fem, gick direkt till soffan för att vila. Men vaknade inte förns sex i morse klev upp gick och la mig i mammas säng och sov till kvart i två typ. Klev upp gick ner i tvättstugan och kolla om det var ledigt, klart att det var ledigt så jag tvättade fram till fem. Sen städa jag och syrran mitt rum.


Älskar

image3


♥Jag blir varm i hela kroppen när jag tänker på dig, det börjar när du sätter dina armar runt min nacke och bara kysser mig och säger att du tycker om mig. Du är den bästa och mest underbara människan jag nånsin har träffat i hela mitt liv & du betyder mest för mig av alla som finns , jag älskar dej.

Om du dör före mig så får du vänta vid grinden, och vaka över mig som alla änglar i himlen. Du vet hur jag tänker för du känner mig väl. skulle göra allt för dig, skulle ge dig mitt liv , jag vill ge dig mitt hjärta , jag vill ge dig min tid. Du får mig att må så jävla dunderbra, du är det finaste jag vet & du är underbar, och vi har stunder kvar som vi ska dela tillsammans. Du & jag mot hela världen, bara vi och inga andra. Ser in i dina ögon hela kroppen blir varm , när du kysser mig på halsen, när du håller om min hand. Du ger mej värme, kärlek, du ger mig hopp. Ligger naken vid din sida & du smeker på min kropp. Jag lovar dig jag kommer aldrig lämna dig, du är bäst i hela världen och jag älskar dig.♥



Måndag 21 Januari

Idag börjar man 10:05 först Vård&omsorgs arbete sen engelska sen är det lunch, hoppas det är god mat så man slipper hungra ihjäl. Efter lunch har jag matte med Naima fattar inte vad hon säger tur att vissa tjejer i klassen kan översätta. Sista timmen då är det Medicinsk grundkurs till 16:10. Känns som om det kommer bli en lång dag. Vid sex ska jag väl upp till folkan och umgås lte med vännerna:)



image2



Välkommen till min nya blogg!

Hej allihopa.

Sara heter jag 19 år bor i söråker.

image1



RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!