Förändring.

Kan inte mer än säga att jag nog aldrig varit så lycklig som jag är nu :) Visst finns det saker som är jobbiga men det som är bra klår faktiskt den biten. Det fanns vissa saker som jag tyckte var jätte jobbiga men allt börjar falla på plats nu. Det finns även saker som jag bara vill skrika ut men väljer att hålla tyst om just för att andras skull. Jag har lärt mig att tycka om människor som jag aldrig trodde att jag skulle börja tycka om. Men när man fått träffa dom och prata lite och se hur dom faktiskt bryr sig om Milo så blir jag så glad.


Jag är så glad över att ha min son, han är den underbaraste lilla människan♥





Kram Sara


Lördag (bilder).

Idag har jag varit på birsta och handla massa till lägenheten. Köpte två lampor som jag tänkte sätta upp i hallen och var så glad då jag kom hem och började packa upp dom och så klart!!!! Så måste man ju köpa kontakter till och det visste ju jag... INTE. Så nu väntar ännu en sväng på birsta och jag som trodde jag skulle slippa men icke. Men det får bli någon annan dag. Nu ska jag ta och packa väskan för inatt ska vi sova bort igen. Rasmus jobbar och jag ska vara barnvakt ikväll/natt precis som igår :) Och idag blir man även bjuden på gomiddag av barnens pappa (Rasmus farbror) :D Nej packning var det också lite hockey tittning :)


Lägger upp lite mer bilder från förlossningen som jag glömde bort :)






Kram Sara


Äntligen!!

Jaa som alla vet så är ju jag lite seg ibland då det gäller att göra saker, blir oftast "jag gör det sen" och nu har det varit så ett tag men äntligen så har jag fått fingrarna ur röven och beställt mig en soffa :) så nu hoppas jag det är snabb leverans så jag slipper fotöljerna :)

Ä



RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!