Trött.

Har försökt sova men det är fan helt omöjligt. Jag har så mycket saker och tänka på att jag inte vet vart jag ska börja så jag bara blandar ihop allting. Och jag har så mycket saker som jag skulle vilja göra men som bara inte går. Det är alltid fullt upp, skola, familjen och vänner. Gud vad jag önskar att jag bara var en liten flicka igen som inte hade några beskymmer alls som bara grinade lite då man inte fick det godiset man ville ha på affären eller då man ramlade och skrapade upp händerna och knäna då massa blåste och pussade och satt på ett litet plåster. Men nu är jag stor och grinar inte längre åt något godis eller då jag råkar snubbla och gör illa mig. Det värsta är att gå och bära på en hemlighet som man bara egentligen vill skirka ut. Men det är snart över hoppas jag, antingen så så blir det bättre eller så blir det ännu sämre. Jag hinner inte ens med allt jag ska göra. Har tre skrivuppgifter som ska vara inne på fredag men med det här illamåendet så kommer jag inte långt.


Så dom här dagarna som är kvar på veckan kommer bli långa. Onsdag: plugga och försöka bli klar med en skrivuppgift. Torsdag: göra klart den andra uppgiften. Fredag: Vårdcentralen halv nio, ringa sjukhuset och skriva den sista uppgiften.


Jag önskar att det ibland fanns två av mig..


Nu blir det en alvedon och en kopp thé och hoppas på att jag kan somna sen.



Kram Sara


Skola.

Var en sväng på skolan idag och skrev ut lite papper och pluggade lite, sen efter lunch så började jag må illa så jag åkte hem. Gick och la mig nästan direkt. Vaknade till lite då och då och mådde as illa och hade världens värk i svanken.. Får se hur den här sommaren kommer bli. Jag hoppas för gudskull att förkylningen försvinner så man kan bada lite iallafall. Känns typ som om jag skulle ha världens tjockaste hals för tillfälle. Faan snart kan jag varken andas med munnen eller näsan.. Jag hatar och vara förkyld på sommaren för den försvinner ju aldrig men det får bli thé och glass dom närmaste dagarna. Trodde det skulle bli den bästa sommaren men inte det inte. Usch!




Joakim♥




Kram Sara


Ont...

Idag har jag legat i sängen hela dagen. Har ont i hela kroppen och mår illa hela tiden. Jag har svårt att sova på nätterna och ligger bara och rullar runt i sängen. Fast jag har alltid varit en nattuggla men nu så kan jag inte ens sova fast jag är trött. Jag älskar att sova det är det bästa som finns. Nu på dagarna då jag kommer hem från skolan så måste jag gå och lägga mig direkt för jag orkar inte vara vaken. Plus att jag har blivit jätte förkyld också.. Den här sommarn började bra, sömnsvårigheter, illamående, ont i kroppen och förkyld. Fan också!



Skola

Sitter på skolan och lyssnar på SMS MUSIC för att jag tycker att dom är bra :) Sen finns det ju dom andra som inte tycker det.. Är så jävla trött, sov typ tre timmar inatt och det känns, hjärnan fungerar inte riktigt. Men det får bli en powernap när jag kommer hem, men då lär jag väl sova bort hela kvällen istället och inte kunna sova inatt :/ Måste försöka hitta en praktikplats också men det är ju inte det lättaste, men men. Nej nu måste jag försöka föra någon nytta :)



Kram Sara


Källargubben.

Idag har jag haft tvättstuga och den ligger ju i källaren. Jag har varit ner flera gånger och vajre gång jag kommer ner så är dörren öppen men det är ingen där och jag låser alltid dörren efter mig och gjorde även det dom här gångerna. Och det är ju inte precis jätte kul och gå i en mörk källare själv. Men nästa gång jag ska gå ner så är dörren öppen igen och när jag kommer in i tvättstugan så står det en liten farbror i tvättstugan. Jag säger hej och går förbi honom och börjar plocka ur maskinerna och han står kvar på samma ställe hela tiden, sen går jag in i torkrummet och hänger upp kläderna och det var ganska mycket så det tog ju ett tag och hänga upp allt och hela tiden så står han kvar på samma ställe. Jag segar på lite extra och tänker att han borde väl gå snart. Men inte då. Jag stänger igen dörren till torkrummet då flyttar han sig och går fram till mig och börjar prata på ett språk så jag inte förstår vad han säger han verkade inte kunna ett enda ord svenska. Men i slutänden så visade det sig att han bara ville lära sig hur tvättmiskinerna funkar. Så det fick bli att peka på alla symboler så han skulle förstå men jag tror ändå inte han fattade man är ju inte världsbäst på teckenspråk. Men men jag märker ju om tvättstugan är hel imorgon då jag kommer hem.



Kram Sara



Är det så det ska vara?

Dom har super roligt. Jag står bredvid och tittar på. Jag förstår inte skämten och inte det spel dom spelar. Om jag skulle försöka göra som dom gör skulle de titta förvånat på mig och undrar vad jag håller på med. Jag skrattar på fel ställen vid fel tillfällen. Vem kan jag vara med, jag som inte känner mig hemma någonstans? Finns det någon mer som är som jag? Som måste försöka vara någon annan bara för att bli accepterad och ibland hjälper inte ens det. Och när det gäller kärlek, hur kan det komma sig att de ord som är svårast inte är: Nej, inte intresserad utan istället frågan: Kan vi inte bara vara vänner, hur kan det komma sig? Att ett simpelt nej kan kännas så mycket lättare? Hur kan det komma sig? Att jag aldrig fått höra: Ja!



DU♥

 Kram Sara



En sommardikt.

Det var sommar, i början på juni månad.
Vi brukade sitta på din balkong men utiskt över gamla stan.
Några blickar bort och vi såg hamnen.
Det var den tiden cider smakade bäst.
De tidiga morgnarna då bara jag och du var vakna.
Det var då fåglarna kvittrade som finast.
Vi spelade lite musik till vår frukost.
Och det röda jordgubbarna med choklad.
Vi pratade en del om livet, om kärlek.
Med ett glas vin i sin hand, kunde han det rätta svaren.
Det varbdå min värld var som ljusast.
Han skulle alltid spela min favoritsång på sin gitarr.
Så att världen hörde oss.
Det var bara då jag dansade på rosor.
Jag kunde titta på honom i flera timmar.
Speciellt när han svepte sin hand genom sitt mörka hår.
Oh, det var bara då livet var som vackrast.
Den sommaren slutade vi aldrig skratta.
Vi var så lyckliga att till och med våra hjärtan log.




Solo nr 7 Juli 2010.


Kärlek.

Jag trodde aldrig att jag skulle blir så kär som jag blev, jag såg dig som min bror som lyssnade på det jag sa. Du fanns där då jag behövde prata med någon. Men vänskapen förvandlades till kärlek. Jag älskar dig Joakim Lundgren, jag kanske inte är svärmor´s drömmen. Men jag älskar dig och kommer alltid att göra det. Jag försöker göra allt för dig men vad jag än gör så blir det fel. Du kallade mig din tjej enda tills din mamma sa något som fick dig att ändra dig. Dina mamma behöver inte tycka om mig, men jag vill lära känna henne så hon får en egen uppfattning om mig och inte lyssna på alla rykten som finns om mig. Du vet redan vad jag har försökt gjort, och jag lägger inte skulden på dig. Men du vet hur dåligt jag egentligen mår, så värför göra som du gör?!. Om du verkligen inte vill vara med mig så säg det istället för att ge mig falska förhoppningar. Du fick mig att inse att livet faktiskt har en mening. Jag älskar dig Joakim. Jag tycker att du har världens finaste familj och efter allt du sagt så trodde jag att jag skulle bli en av dom. Jeanette din syster, alltid ett leénde på läpparna som får en att bli glad. Tommy din pappa får en också att bli glad för han verkar ha samma glädje som Jeanette. Kerstin din mamma vet jag inte så mycket om mer än att hon inte tycker om mig... Jag har fällt så många tårar för dig Joakim. Jag har aldrig fått en egen chans att bevisa att jag kan ändra mig... Förlåt.


RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!