Vecka 23 (22+0)

Idag kliver jag in i vecka 23♥

Har känt sparkar i flera dagar så har haft lite svårt och sova, och jag som alltid brukar sova på mage för att kunna somna. Lite ovant att få sova på rygg. Tur man kan ta en powernap lite då och då :)


Nu fixa lite sen ta en sväng till Birsta och kolla om man hittar nå fint man kan ha på sig i helgen :)






Kram Sara


Mys med vänner :)

Började med att Carro kom upp och ringde ett samtal åt mig så på torsdag ska jag på visning på lägenheten :) Tog en sväng upp på folkan och träffade Ida, slutade med att vi gick ner på ica och köpte glass, chokladsås, dricka och chips :) Sen gick vi till mig och kollade på Idol och mulade i oss gosakerna, kan nog säga att jag var den som mulade mest :p Efter det så gick vi ner till Mikaela och satt och pratade en stund innan jag gick hem :) Nu blir det till att hoppa ner i ziperallen igen och kolla på One Three Hill, har sagt till mig själv att jag måste ge det en chans. Hatade OC i början och vägrade titta på det men slutatde med att jag blev fast och kollade på alla säsongerna :)








Längtar♥



Godnatt :)



Tvingar inte någon!

Om ni nu stör er så mycket på det jag skriver i min blogg så sluta läs den då, jag tvingar er inte att läsa den. Utan ni väljer helt själv. Så om ni vill vara som nyfikna 13-åringar och försöka hänga med i allt som händer och gråter om ni missar något så kanske det är ni som ska växa upp :D 



En ganska bra dag.

Nu är det snart dags för middag sen blir det till att ringa och kolla om jag får komma på visning av en lägenhet :) Hoppas inte dom som är före vill ha den :) Känner verkligen för att flytta nu :D Sen ska jag nog ta mig ett bad och bara njuta av det underbara livet och kanske köpa mig något gott :)



Ni som kommenterar kan ta reda på fakta innan ni skriver något och sluta dra egna slutsattser fast det är rätt kul och se hur dumma folk är egentligen :D haha




135 dagar kvar♥


Heeeej hopp!!


Hahahahah

Alltså du som har kommenterat måste ju vara den mest fegaste lilla skiten i världen och så sjukt omogen som inte ens kan stå för vad du säger så du måste vara anonym :D hahaha undrar vem som är patetisk jag ;P


Hahahahah

Alltså du som har kommenterat måste ju vara den mest fegaste lilla skiten i världen och så sjukt omogen som inte ens kan stå för vad du säger så du måste vara anonym :D hahaha undrar vem som är patetisk jag ;P


Ojojoj..

Det är så synd att alla inte vågar stå för vad dom säger. Till mig säger dom en sak och tydligen en annan sak till andra. Tycker sånt här är lite kul faktiskt, eftersom jag nu vet vilka det är som är ens vänner. Måste kännas bra att gå runt och tro att man är jätte omtyckt av sina vänner fast dom egentligen pratar "fakta" bakom ryggen på en. Om ungefär samma sak som jag skrivit på bloggen och så vitt jag vet så var det ingen som tyckte det var en dålig idé då jag sa att jag skulle skriva på bloggen utan mer bara att dom skulle gå in och läsa det då jag var klar.

Och jaa jag kanske har en personlig blogg men det verkar ju du också ha ;)


Jag kanske ska börja grina ut i bloggen jag också så folk kan gå runt och snacka skit bakom min rygg sen :D


Och till saken hör att "lånar" man något utan lov så är det STÖLD..även om tanken bakom var att man skulle lämna tillbaka det vid tillfälle..Den "vännen" kan man verkligen vara utan i ALLA väder...


Heeey


Patetiskt...

Har fått reda på en sak som jag bara inte kan släppa.. Egentligen så har jag inte med det och göra men känner att jag kanske måste ta åt mig då det handlar om en vän till mig, vill gärna inte råka ut för det själv.

Hur kan man ens ha samvete till och göra en sådan sak..? Man måste ju kunna lita på sina vänner.

En vän till mig lämnade pengar till en annan vän för att den personen skulle köpa en sak åt henne men istället så tar hon pengarna och handlar saker till sig själv bara för att hon själv hade lite pengar.. Att man ens kan göra en sådan sak.. Jag skulle aldrig ens komma på en sådan tanke att handla för någon annans pengar. Måste vara rätt jobbigt och ha det samvetet. Och till svar så säger hon att hon ska ge tillbaka pengarna så det spelar ju ingen roll, alltså va..? Det spelar en jävla stor roll om man vill ha kvar sina vänner och deras förtroende.. Och jag själv får dåligt samvete om jag lånat pengar av någon och vill försöka betala tillbaka så fort som möjligt.

Ofta när jag ska äta ute med en kompis så brukar jag betala om den andre inte ha pengar för att vara snäll. För jag tycker att det är en sak vänner gör, bjuder varann på middag för att vara snäll. Men just den här personen har nog aldrig ens haft en tanke på att bjuda tillbaka någon gång.. Tycker man är lite av en egoist då och jag är nog inte ensam om och tycka det eftersom fler verkar ha råkat ut för det, tycker det är synd att det ska behöva finnas sånt i en vänskapskrets..


Nu blir det till att titta på Idol och försöka lugna mig lite..


Heeey










Vecka 20 (19+5)

Har varit sjukt dålig på och uppdatera. Även fast jag inte har så mycket och göra på dagarna. I måndags fick jag nå fel och bakade lussekatter men det var riktigt gott :) Igår var jag på bio och såg Jägarna 2, ganska bra film.



Lägger upp en bild på magen :) 




Kram Sara


<3





You're having my baby,
What a lovely way of saying how much you love me,
You're having my baby,
What a lovely way of saying what you're thinking of me

I can see it, your face is glowing,
I can see it in your eyes, I'm happy you know it

That you're having my baby,
Your the woman I love, & I love what it's doing to ya,
You're Having my baby,
You're a woman in love and I love what's going through ya,

The need inside you, I see it showing,
Oh the seed inside you,
Baby do you feel it growing,
Are you happy you know it,

That your having my Baby,
Your the woman I love, & I love what it's doing to ya,
You're Having my baby,
You're a woman in love and I love what's going through ya,

Didn't have to keep it, wouldn't put you through it,
You could of swept it from your live,
but you wouldn't do it, no you wouldn't do it.

And your having my Baby,
Your the woman I love, & I love what it's doing to ya,
You're Having my baby,
You're a woman in love and I love what's going through ya,

you're having my Baby,
Your the woman I love, & I love what it's doing to ya,
And You're Having my baby,
You're a woman in love and I love what's going through ya,

Yeah You're Having my baby,





RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!