Söndagsmys!

Tänkte berätta lite om lördagen också. Igår så var jag på Himlabadet med Milo och hans pappa och badade :) och på kvällen så låg jag bara på soffan, somnade till så Rasmus väckte mig efter en stund och hade gjort tacos så det vara bara och kliva upp och sätta sig vid bordet :) Sen blev det soffan igen tills jag gick och la mig.
 
Så till söndagen. Låg i sängen nästan enda fram till två innan jag och Milo klev upp, riktigt härligt. Tog en promead då Rasmus kom hem ner till ica och handla mat tills idag, valde tacogratäng och har aldrig gjort det förut men det blev riktigt gott :) Så nu har man paltkoma... Så fort den försvinner så blir det pannacotta med hallon och ett glas vitt vin :) Rasmus har även köpt "Acne killer" så det ska testas ikväll och se om det blir någon skillnad :) Nu blir det till att dö en stund i soffan.
 
 
Bildregn!!
 
 
Kram Sara
 
 
 
 


Längesen...

Jag har egentligen all tid i världen och blogga, men orkar jag? Svar nej. Men så jobbigt är det ju egentligen inte. Ska försöka bättra mig.
 
Kommer inte alls ihåg vad jag gjorde i måndags,,
 
Tisdag så gick jag en promenad med Carro på dagen och på kvällen hade jag teater.
 
Onsdag så var jag med Madde och Carro en stund, sen gick jag och Madde ner på ok för att hämta Milo's snuttis som blivit glömd hos farmor och farfar kvällen innan. Sen så kom Milo's pappa hit på middag och vi planerade lite inför Milo's dop. 
 
Torsdag var jag och Carro först på Birsta och sprang runt. Sen fick vi åka till stan bara för att skorna jag skulle köpa var omaka par så det ver en 35 och en 36 och i stan hade dom två 35or :)
 
 
 
 
kram sara
 
 


RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!