Lördag/Söndag

I lördags var jag ner till Hudik en sväng på morgonen för familjen skulle dit och handla sen på vägen hem så stannade vi på systemet, max eftersom jag och syrran höll på och hungra ihjäl och sen åkte vi på ica maxi. Övingskörde även på motorvägen för första gången lite läskigt men kul att få köra lite fortare :) Sen när vi kom hem så klippte jag mig och sen tog jag en dusch. Fixade till mig och tänkte åka till tynderö med Jocke och Alex men gick ner till Robin istället och satt och drack med han och lyssnade på musik sen kom Jonas och hämtade oss och skjutsade Robin till Sundsvall och mig till ljustorp :) Och tacka alla tjejer för en rolig dans :) Kom hem runt fem och dog i sängen.

På söndagen kom Matilda och väckte mig runt halv fem, klev upp och fikade sen gick jag upp till ip och kollade på B-lagets match, Grattis till vinsten!:) När jag kom hem la jag mig och kollade på tv och somnade runt halv tio och vaknade för runt tolv. Nu blir det hostmedicin sen ska jag försöka sova igen.



Jag och Robin´s hund :) Så himla söt.



Jag har en svag känsla av att jag saknar dig!


Heeey!


Nykter Fredag

Idag vaknade jag vid halv fem av att syrran väckte mig och sa att det var mat. Klev upp och käkade sen satt jag mig vid datorn ett tag. Sen ringde Alex och ville att jag skulle komma till timrå så jag ringde morbror och sa att jag ville åka till timrå så då var han snäll och följde med mig så jag kunde köra :) Så nu sitter jag med Adde, Robbin, Alex och Joakim hemma hos Adde och kollar på tv :) Men ska snart ta och åka hem ska upp tidigt imorgon och köra lite bil :)


Heey


Grabbarna Grus.

Idag har jag varit ute och övningskört :) Gick super bra :) Har nyss fixat till mig så nu väntar jag på grabbarna sen drar jag iväg och läskar lite :) Hör ju inte direkt till ovanligheten att jag läskar med grabbar, blir mindre skitsnack då :) Hoppas iallafall på att kvällen blir lyckad :)

Tar med mig mina fina flaska och drar :)




Hejsan hoppsan Karlsson! ;)


Rolig kväll!

Varit ute med Carro ikväll :) Jag säger då det, snacka om att det finns avundsjuka folk. Haha förstår varför ni är avundsjuka, bara för att jag och Carro har så jävla kul medans ni inte verkar ha några kompisar eftersom ni måste sitta hemma vid datorn och kommentera andras bloggar ;) Men men. Varit ute ikväll och träffat lite folk och kanske skrattat hur mycket som helst :) Livet är som sagt UNDERBART!!! :D Imorgon ska man på banken och systemet en sväng sen ut och övningsköra lite :) Nu ska jag kolla på en film sen sova :) Och imorgon kommer Rebecca till Sundsvall, JIPPIE!! Kolla in hennes blogg http://rebbiz.blogg.se  :)



Härlig vecka/helg

Förra veckan och helgen har varit så jävla rolig har varit med Carro och vi har bara gjort massa bus :) Längsen vi umgicks såhär. Men nu blir det ändring på det :) Förra veckan så badade vi bubbel pool och drack vin två dagar i rad sen så var vi på fotbollsmatch och hur jävla kung blev inte efterfesten, Carro?! :) Haha gratis pizza och typ bara killar, OH YES :) Lite intriger i telefon men så blir det ju alltid med alkohol i kroppen men det löste sig till sist :) Sen har jag gjort massa hemligheter som ni inte får veta men just nu så är livet helt jävla UNDERBART!!!:D Nu ska jag ut och vara med Carro, får se vad vi gör för bus ikväll :) Men det blir alltid något kul :D
Carro du är fan den vännen som alla önskar dom hade och jag är så glad för att jag har dig♥





RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!