Vilken vecka.

Nu är det andra veckan jag jobba på strandbo, super kul, synd bara att man får kliva upp så tidigt vissa dagar men det är sånt man får ta. Idag började jag tolv men igentligen kvart över åtta men jag hade nationella prov på skolan halv nio orkade inte åka dit hade så ont i huvudet då jag vaknade så jag struntade i det, Sov till halv tolv typ, gjorde mig i ordning sen gick jag till strandbo jobbade till halv fem ungefär. När jag kom hem så åt jag, Syrran lagade mat idag hon lagade nå kött och gjorde nån god sås också gjorde hon nått som hette bulgur som smakade hur jävla äckligt som helst. Så jag åt bara kött, sallad och sås. Julia kom vid kvart i sex och då åkte vi till jossi sen till folkan var där hela kvällen sen åkte jag hem, gick över till Robert en snabbis och tog en rök och pratade lite, sen gick jag hem till mig och fikade lite väntade på att Robin skulle komma, han kom vad kvart i elva, åkte hem till han och satt mig vid datorn och nu ska jag ut med Gibzon. Det var min dag.


Första dagen på APU:n

Idag vaknade jag tio låg och drog mig till halv tolv då väckar klockan ringde. Klev upp tjatade lite på Robin och bad han skynda sig men som vanligt så kom jag inte hem förns kvart i ett så jag fick bara springa in och byta kläder och sen åka iväg till APU:n. Fick kläder jag skulle ha på mig också visade en som jobbade där mig runt och vilken avdelning jag ska jobba på dom närmaste fem veckorna. Fick även schema, nu längtar jag verkligen tillbaks till ala då man hade praktik och började typ åtta och slutade två. Men men jag hoppas dom här veckorna går fort, Nu ska jag äta lite mat sen ska jag gå till jobbet och jobba från kl sex till nio. Ikväll har man ju tur, Robin ska hämta mig så jag slipper gå hem :)


Längesen.

Ja det var det ett tag sen jag skrev blogg nu, Ska försöka börja med det igen. På påsklovet har jag hunnit med att åka ner i diket med Robin, stuka tummen och varit i på sjukhuset en sväng för astma.

Ja idag ska jag nog bara ta det lungt, Börjar jobba på strandbo imorgon och fem veckor fram över:) Ska bli skönt och slippa skolan ett tag:) Men jag kommer saknar alla klasskompisar:(  



RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!