En dag över.

Igår gick datumet ut och fortfarande så har den lille inte kommit ut. Blev inte många timmars sömn inatt. Vaknade flera gånger och hade världens värk längst ner i magen och sammandragningar som höll i sig runt 30 minuter varje gång och kissnödig konstant hela tiden. När klockan blev 04:20 så blev smärtan för stor så ställde mig i duschen runt 20 minuter innan jag gick och la mig och lyckades somna en stund till.

Fick även lite bebissaker/kläder igår av min kära syster och tanterna Ida, Mikaela och Moa :) Och har fått låna ett bebistäcke av Julia åt den lille :) Tack så jätte mycket tjejer :D♥


Idag så har Victoria, Misho och Minella varit här och hälsat på och lämnat lite saker och kläder :) Tror jag har världens bästa vänner ja :D Jupp så är det :)

Rasmus har åkt iväg för att jobba natt så hoppas den lille känner för att vara snäll inatt och låta mig sova för det behöver jag verkligen inatt känner jag.


Nu blir det tv en stund sen ska jag ta mig en lång dusch och sen hoppa ner i sängen och läsa en bok och ha så tråkigt som möjligt så jag somnar tidigt.


Kram Sara


Gissningar :)

Här kommer en lista över allas gissningar :)


Kicki - 25 Januari.
Hannah - 26 Januari.
Tess - 27 Januari.
Julia Söderberg - 27 mot den 28 Januari.
Emma - 28 Januari.
Madde - 28 Januari.
Linn - 28 Januari.
Victoria&Minella - 29 Januari.
Frida - 29 Januari.
Anna - 29 Januari.
Julia Svedin - 1 Februari.
Camilla - 2 Fabruari.
Linda - 2 Februari.
Rasmus - 3 Februari.
Ida - 5 Februari.



Gissa datum!

Imorgon är det beräknat att den lille ska komma men det är ju inte helt säkert att han vill komma ut då. Så nu mina vänner får ni gissa när ni tror han kommer så får vi se vem som var närmast eller kanske till och med gissade rätt :) Och tacka alla som länkat era bloggar ni har fått min dag att gå fort :D


 Kram Sara


Tråkigt!!

Jag har så sjukt tråkigt på dagarna av att bara gå och vänta på att någonting ska hända. Så skriv eran blogg i en kommentar så kan jag gå in och kika på dagarna så jag har något och göra :D Kram Sara


Kom ut!!

Nu vill jag att han ska komma ut!!! 4 dagar kvar.


Idag har jag bara tagit det lugnt, var på bio och såg Lejonkungen 3D :) Fick ett sms halv två av Saga så klädde på mig och bad Rasmus skjutsa upp mig för bion började klockan två. Efter bion så kallade sängen en stund innan vi åkte på Max och käkade middag, kom hem och la oss och kollade på film. Nu ska jag försöka tvinga fram orken till och göra en matlåda till Rasmus :) heja heja!!


Kram Sara



7 dagar.

Nu är det bara 7 dagar kvar till BF men känns som en evighet. Vill ju ha ut min lilla prins nu så jag får snusa på han :)

Igår var jag i stan och knäppte gravidkort :) Tack supersöta Ida som fotade mig och jag blev jättenöjd med bilderna :)

Orkar inte skriva så mycket idag känner jag, orken finns liksom inte. Skulle behöva städa, diska och tvätta men istället sitter jag i en fotölj och lyssnar på dansbands musik oxh tänker fortsätta med det tills Rasmus kommer hem för då ska jag tvinga han och sova med mig en stund :)







Kram Sara


Födelsedag och 10 dagar kvar till BF.

Jaha då fyller man 23 år idag. Men som tur är så känner jag mig inte ett dugg gammal :) tur det bara står på papper. Känner mig som 18 på nytt så jag kommer nog vara lika barnslig ett tag till, varför bli gammal bara för att man blir ett år äldre? Nej tacka vet jag ungdomen :) Började dagen med och äta chokladpudding till frukost inte den bästa frukosten men man fyller ju bara år en gång om året. Sen så kom Rasmus hem strax efter ett och då fick jag massage, kanske hur skönt som helst då ryggen börjar göra lite ont av att bära denna kula man har fått, men som dom flesta säger: självförvållat och det är ju sant och så himla värt det :) somnade till en sväng och vaknade vid tre då Rasmus skulle åka och träna. Blir till och baka smörgåstårta någon dag i veckan då orken finns till, finns inte så mycket av det nu men ska väl lyckas slänga ihop en tårta tills familj och vänner kommer och ska fira mig.


Idag är det bara 10 dagar kvar till BF :) förvärkar och sammandragningar lite då och då, fast jag vill att min lilla prins ska komma nu. Orkar inte vara gravid längre även fast det är lite mysigt också men nu får det vara nog för den här gången, vill slippa kliva upp 6-7 gånger per natt och kissa och kunna sova på mage igen.


Nu försöka få hem Rasmus från gymet så man får försöka fixa någon middag :)



Helg!!

Igår var jag på Kina och åt med Isatou och Josefine och hade super trevligt :) Sen så var jag hemma typ hela kvällen, var upp på folkan en sväng och åt twixkaka, MUMS!! Spelade lite kort med Ida, Mikaela och Madde, även Julia var där men det där men det där med kort är inte riktigt hennes grej :p Sen så kollade jag och Rasmus på film men som vanligt så somnade han, bästa sällskapet... Not. Tur det inte var nån skräckis..


Idag så vaknade jag runt tio klev upp och gick över till Julia och hämtade Neo som var grinig inatt så det hade inte blivit mycket sömn där inte. Så nu hoppas jag Neo's mamma(Julia) sover riktigt gott :D Börjar tro att jag har en sövande effekt på människor och bebisar eftersom dom alltid vekar somna i min närhet :p Så nu ligger Neo och sover i min säng och jag ligger och kollar på samma film igen med Rasmus eftersom han inte sett den, konstigt.


Kram Sara



14 dagar :)

Nu är det bara 14 dagar kvar till BF :) Ständigt kissnödig och onda revben, men det är det värt och snart är det över :) Längtar så himla mycket tills jag får se min lilla prins.

Har varit jätte dålig på och uppdatera men har inte haft någon ork till det. Hade det iallafall super kul uppe i Vemdalen förutom slagsmål... Så sjukt onödigt men men sånt som händer.

Bb väskan är snart klar :) trodde inte det skulle vara så svårt och packa en väska men det är det verkligen, kläder till bebis, till mig och till Rasmus. Tur det inte är allt för långt hem så man kan åka hem och hämta om något glömts.

Kliver in i vecka 39 imorgon, tiden har gått så himla fort. Kändes som om jag nyss blev gravid. Känslan som man har nu går inte och beskriva. Snart blir vi en familj :)

Rasmus har stöttat mig och varit den bästa i världen. Även dom dagar jag haft kraftiga humörsvängningar så har han varit där. Hade nog aldrig klarat det här utan honom och jag vet att han kommer vara lika underbar dom här sista dagarna, under förlossningen och även då den lille ha kommit :) Så himla glad över att jag har honom :)



Kram Sara



RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!