Helgen.

I fredags så jobba jag fram till halv fyra ungefär sen åkte jag in till birsta och gick på systemet. När jag kom hem så fick det bli en snabb dusch och sen fixa till mig. Sen kom Jockis, Victor och Linus och hämtade mig, åkte till timrå och hämtade Sandra sen åkte vi till Tobbe:) Var ganska lugnt i början sen kom det massa folk, fy fan vilken kväll hade hur roligt som helst:)


Lördag åkte jag till birsta runt tio, köpte ett par klackskor på scorett och gick på bolaget. Tog det ganska lugnt hela dagen sen blev det en snabb dusch och fixa frillan sen kom Jockis och hämtade mig och skjutsade mig till pappa. Sen gick jag till Agnes satt där ett tag och väntade på att Linnéa och Agnes skulle hitta något att ha på sig. Sen kom Julia dit och sist kom Linnéa´s mamma som skjutsade oss till Tobbe:) Hade hur kul som helst ibörjan tills en viss person öppnade käften och började yttra sig om saker som hon inte har med att göra och som hon inte vet ett skit om... Men men sånt är livet. Men allt annat var hur kul som helst:) Tänk vad lite sprit kan göra:P Så bortsett från att nån öppnade käften så har det varit en super rolig helg:)

Idag så skulle jag egentligen jobba men eftersom alla flyg är inställda så behövdes inget göra så jag och Jenny käkade lite pankakor på jobbet sen åkte vi till timrå och solade:) Snacka om att få klaustrofobi i stå solariumet. Nu ska man försöka hoppa i dojorna och åka och jobba iallafall för det var tydligen ett plan som skulle lyfta imorgon bitti inte fatt jag tror att det kommer och få göra det...



Heeeey..



RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!