Tur ni vet så mycket!!

Blir så sjukt irriterad på alla "MOGNA/VUXNA"-tjejer som tror dom vet allt om barn då dom inte har barn själv.. Och det största samtalsämnet är ju "när mammor går på krogen" och "stackars pappan". Bara för att man går ut på krogen så betyder inte det att man väljer bort sitt barn som alla verkar tro. Man behöver få gå ut med sina vänner och ha kul. Man älskar sitt barn lika mycket då som man gör annars och ibland så saknar man dom till och med.

Jag kan säga hur jag känner. Jag har varit ut 2 gånger sen Milo kom, och båda gångern har jag haft barnvakt av personer som träffar han varje dag så han kan känna sig trygg. Första gången så var jag full och hade jätte kul, andra gången var jag nykter och var ut för att kolla på ett band spela och när det var slut åkte jag hem till Milo och fanns där då han vaknade. Jag som är ensamstående och har Milo 24 timmar om dygnet behöver få göra saker med mina vänner även nattetid.

Och nu vet jag att det är många som tycker att det är så fel att gå ut då man har barn, men då tycker jag ni kan komma tillbaka då ni själva har barn och är ensamstående och har erat barn 24 timmar om dygnet. Tycker det börjar bli lite för mycket klagomål på oss unga mammor, för papporna får ju aldrig ta någon skit för att dom går ut på krogen varje helg. Man slutar inte leva för att man får barn och det kommer ni också lära er en vacker dag då det är eran tur. Och visst har man själv valt att skaffa barn och man vet vad allt innebär. Men tänk på att vissa kanske inte hade något val eller att dom kanske redan har gjort en abort innan och har man gjort en abort så vill man inte göra det igen, det kan jag lova er. Tänk på vad ni säger innan ni öppnar käften för ibland kan det ni säger såra någon. Jag förstår inte varför alla mammor ska få ta skiten. Det är lika mycket pappans ansvar och vissa pappor bryr sig inte ens om sina barn för att dom egentligen inte ville ha barn men då börjar ni såklart klandra mammorna igen.. VILL MAN INTE HA BARN SÅ SKYDDAR MAN SIG!! Så ni som nu dampar på alla mammor kanske ska ta och tänka efter. Om man nu som kille inte vill ha barn så kanske man ska tänka på sig själv och använda skydd och inte skälla på tjejen sen att hon är med barn för det är trots allt inte hennes fel om inte hon äter p-piller, eller har något annat preventivmedel eller ska räkna då hon har ägglossning bara för att kille ska få det lite skönare och slippa kondom.. Och vill man som tjej inte bli med barn så ska man också skydda sig bra..


Skulle kunna skriva så mycket mer men känner att det skulle bli ett alldeles fööör långt inlägg.

Ibland är det ganska skönt och ha en blogg så man får ta ut sina aggressioner!



Tack för mig!



Postat av: Emeliie

Jag har fått tagit mycket skit, jag är ensamstående och åker varannan helg till Gävle till min pojkvän (då jag är barneldig och min dotters pappa har henne) men många tror att jag tvingar honom och ha henne då. Han skulle gärna ha henne varje helg om han fick men familjerätten ville ha varannan..



Ditt inlägg är så jävla rätt och jag bara älskar detta inlägg! kan läsa det om och om igen.

2012-04-25 @ 13:32:59
URL: http://emeliitaah.blogg.se/
Postat av: Lina

Och tyvärr så kommer man aldrig undan de där moralkärringarna heller...

Sen så ska de lägga sig i när han ska sluta med tutten, sluta med blöjan, börja med smakportioner, börja med riktig mat, vilken tid han ska lägga sig, när han ska kliva upp, hur mycket han bör sova på dagarna, göra si och göra så och bla bla bla.



Vad man än gör, vare sig man är ensamstående eller ej, så är det alltid någon/några som vakar över en som en jävla hök och som tror de vet bäst fastän de inte har en jävla susning om vad de egentligen snackar om.

2012-05-08 @ 11:31:48
URL: http://lina007.blogspot.com

Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!